Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '14

 
Kategori
Oyunlar
 

Bombom PvP Serverler

Bombom PvP Serverler
 

Teknoloji geliştikçe uğraş alanları ve yapılanlarda değişmeye, yeniye uygun olmaya devam ediyor. Yaşantımıza son yıllarda giren internete uyarlanan birçok eylem bulunuyor. Sohbeti, yeni kişilerle tanışmayı, alışverişi, oyunu ve daha nicesini… Tüm bu etkinlikleri içinde barındıran, hayatımızı birebir yansıtan Bombom ’da bunun sonucunda ortaya çıkmış bir oyundur. Gerçekte olanları, olmasını istediğiniz gibi yaparken çok keyif alacaksınız.

Oyun içi malzemeleri açık arttırmaya katılarak alabilir, kullanmadıklarınızı satabilirsiniz. Birlikler oluşturarak veya hazır birliklere katılarak takım olabilirsiniz. Bireysel ve grup olarak kapınızın dışında yapılacak ne varsa, hepsi ve daha fazlası internetinizin içinde yer alıyor. Demirci atölyesini kullanarak nitelik artırımında bulunabileceğiniz gibi, Bombom pvp serverler ile nitelik yükseltilmesine ihtiyaç duymayan veya çok kolay yükseltilen sunucularda da oynayabilirsiniz. Bombom pvp, severek oynadığınız bu oyunda tam istediğiniz modu bulmanızı sağlar.

Sadece online kullanıcılar ile değil, oyunda olmayan kişilerle de mail yoluyla iletişim kurmak mümkün. Hatta mail ile takas alışverişleri bile mümkün. Tasarımı tamamen kullanıcı dostu olan bu oyunda her sekme Türkçe olduğundan çok basit kullanımı mevcuttur. İstediğiniz odaya, sadece oda numarasını girerek ulaşabileceğiniz gibi çok kısa süre içerisinde kendi odanızı da açabilirsiniz. Heyecan aradığınızda veya kimin daha iyi olduğunu görmek istediğinizde Bombom oynamanın en keyifli özelliklerinden birisi olan savaş modu ile eğlencenize eğlence katacaksınız. Çeşitli savaş aksesuarları ile birbirinden farklı ve birbirinden heyecanlı savaşlara hazır ol.

Kaynak: http://www.hitpvpserverler.com/bombom.html

 
Toplam blog
: 17
: 1642
Kayıt tarihi
: 29.06.14
 
 

Merhaba, Vatanımı seven biriyim. Boş zamanlarımı siyasi yazıları okuyarak veya yorumlayarak g..