Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '14

 
Kategori
Oyunlar
 

Transformice nasıl oynanır?

Transformice nasıl oynanır?
 

Bu oyunda amaç harita üzerindeki bir parça peyniri almaktır. Transformice oyununda peynir toplamak için peynire dokunmak gerekir. Peynir almadan fare deliğine girmek mümkün değildir. Oyunda zıplamak, hareket etmek ve eğilmek için WASD tuşları veya ok tuşları kullanılabilir.

Haritadan haritaya peynir ve fare delikleri sayısı değişmektedir. Yuvaya girildiğinde skorboarda puan eklenir. Deliğe en erken giren oyuncuya göre puanlama yapılır. Seviye sonunda toplanan peynir sayısı profile kayıt olur. Oyuncunun oyunda kaç kez birinci olduğu da profilde görülebilir. Haritalardaki süre 2 dakikadır. Süre bittiğinde yeni harita yüklenir. Yeni haritaya geçilen diğer bir durum ise farelerin deliğe girmesi veya ölmesidir.  Ölüm durumunda da puan tablosuna bir puan eklenir. Puan tablosunda en yüksek puana ulaşan oyuncu bir sonraki haritada şaman olma hakkını kazanır. Aynı kurallar Transformice Pvp içinde geçerlidir.

Şaman’ın görevi farelere deliğe ulaşma konusunda yardım etmektir. Şaman kaç fare kurtarırsa profilinde de görülür. Çeşitli engelleri geçmek için kutu, tahta, balon ve örs gibi nesneler kullanabilirler. Şaman bu nesnelerle yol veya köprü yapabilir. Tahtalar ve kutular birbirlerine renkli çivilerle bağlanabilir. Çivilerin de belli özellikleri vardır. Kırmızı çiviler bir nesnede kullanıldığında, nesneler hareket edemez. Kırmızı çivi ile çerçevelen nesneler başka bir nesneye bağlanmak istendiğinde sarı çiviler kullanılır. Yeşil çivi ise iki nesneye esnek olarak bağlanabilir. Transformice Pvp Server üzerinden kullanıcılar birbiriyle nesne alışverişinde bulunabilir. 

Kaynak: http://www.hitpvpserverler.com/bombom.html

 
Toplam blog
: 17
: 1642
Kayıt tarihi
: 29.06.14
 
 

Merhaba, Vatanımı seven biriyim. Boş zamanlarımı siyasi yazıları okuyarak veya yorumlayarak g..