Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '18

 
Kategori
Dünya
 

Bu Adam CIA'nın Elemanı mı?

Bu Adam CIA'nın Elemanı mı?
 

15 Temmuz kanlı darbe girişimi ile ilintili ve FETÖ'ye yardım gerekçesiyle bizde tutuklu bulunan ABD vatandaşı rahip Bronson'u Amerika geri istemektedir biliyorsunuz..

İstemekle kalsa iyi. Amerika başkan yardımcısı Pence İçişleri bakanı Süleyman Soylu ve Adalet bakanı Abdulhamit Gül'e yaptırım kararı almış, salıverilmemesi durumunda yaptırımların devam edeceği tehdidinde de bulunmuş.

Aklıma gelen ilk soru şu oldu;

- Acaba 15 Temmuz karanlığı aydınlığa mı kavuşuyor?

Öyle ya ABD'li rahip FETÖ'ye yataklık yapmakla suçlandığına göre epeyi bir şeyler biliyordur sanırım kanlı darbe girişimiyle ilgili olarak.

Rahip Bronson konuşursa ne mi olur dediniz?

Çok şeyler olur.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki, rahip eğer CIA tarfından görevlendirilmiş komplo teorisinin bir ayağı ise kanlı darbe girişiminin çözümü noktasında daha kolay yol alınacaktır diye düşünüyorum..

Konuşursa CIA ile FETÖ işbirliği net bir şekilde ortaya çıkacak ve asıl sorumlu veya sorumluların kimler olduğuna dair somut deliller elde edilmiş olacaktır.

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin varsa siyasi ayağı da bu şekilde ortaya çıkabileceğini düşünüyorum.

Eninde sonunda tıpkı 12 Eylül darbe girişiminin öncesinde sağ ve sol ideolojilerini örgütleyenin ve kanlı çatışmaların sorumlusunun CIA olduğunun ortaya çıkmış olduğu gibi 15 Temmuz darbe girişiminin asıl sorumlusunun CIA olduğu ortaya çıkacaktır.

Çıkmalıdır da!

Vatandaş 15 Temmuz'un gerçek suçlularını bekliyor.

Şu anda Amerika'nın yaptırım uygulamaları ve tedtit bağlamındaki sözleri bir ekonomik krize doğru ülkeyi yönlendirebilir, dikkatli olmamız gerekir.

Ekonomik kriz demek ülkeyi en az 10 yıl geriye götürmek ve dolar faiz borsa tuccarlarını zengin etmek demektir.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..