Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '17

 
Kategori
Siyaset
 

Bu gün (1 Nisan 2017 değil) 17 Nisan 2017 Pazartesi

Evet kazandı.

Hakimiyet Milletindir. Biz Milletimize minnettarız bir kez daha Bize güç verdi. İstikrarın yanında olduğunu dost düşman herkese gösterdi.Yenilikçi fikirlerimizle Türkiye'yi ileriye götüreceğiz. 

Meclisimiz etkin olarak çalışmalarına devam edecek. Bakanlar/2019 sonrası Başkanın yardımcıları ikiye bir rahatsız edilmeyecek. Kendisine verilen görevleri yapacak. Her yardımcının görevlerini başarması için bir misyon ve vizyonu olacak. Görev ve sorumluluklar ihmal edilmeyecek. Seçilenin, kendisini seçene sadakati ve disiplinli çalışması, itaati esastır. Az  zamanda çok işler yapacağız. Türkiye'nin 2023 hedeflerine odaklanacağız.

İyi çalışan herkesin tekrar seçilme hakkına ve Bizimle beraber olanların mutlu olmalarını önemseyeceğiz. Gün barış ve toparlanma günüdür. Hepinizin temsilcisiyim ve Halkımın hizmetkarıyım. En çok mutlu olanlar, etrafındakileri hizmetleriyle en çok mutlu edebilendir.

Seçilme yaşını 18 yaptık. Gençlerimiz geleceğimiz. Biz biliyoruz yaşama katılmak başka, yaşama katkıda bulunmak başka. 18 yaşındaki genç mesleğini önce öğrensin sonra siyasete atılsın diyenler doğru diyor ama Biz gençlerimize güveniyoruz. Bu hakları hayırlı olsun.

Partiyi vesayet ile yönetmek başka doğrudan yönetmek başkadır. Parti başkanı olmam işleri kolaylaştıracak, Milletvekili ve Belediye başkan adaylarını seçebileceğim ve kanunları kolayca yaptırıp onaylayacağım. Yeter ki ne yapacağımızı bilelim.

Hayır kazandı.

Bu gün milletimizin sağduyusu "Hakimiyet Milletindir" görüşünü herkese hatırlatmıştır.

TBMM halkın yüzde yüzünü (%100) temsil eden yegâne organdır.

İşsizlik, cari açık ve devalüasyon çok artmıştır.  Avrupa Birliği ve Suriye ile ilişkilerimizin düzeltilmesi, dostlarımızın artırılması şarttır. Terör ile mücadelede Biz demokratik hakları artırarak başarılı olacağız.

Biz sabırlıyız. 2019'a kadar iktidara hazırlanacak ve yapacaklarımızı planlayacağız.

Yedi defa yenildik ama sekizincide işte gördüğünüz gibi doğrulduk, ayaktayız. Tanrımıza hamd olsun. Milletimiz var olsun. 

 
Toplam blog
: 182
: 1556
Kayıt tarihi
: 14.10.12
 
 

Elektronik Y.Mühendisiyim. Teknik alan dışında Tasarruf ve tutumlu yaşam, Kişisel Finans Yönetimi..