Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bu zamana kadar toplumda, televizyonlarda gördüklerime, gazetede okuduklarıma hep tepki duyar ve bu tepkilerimi köşe yazarlarına mail atarak iletirdim... Şimdi bu siteyi buldum ve galiba artık burada sizlerle paylaşacağım düşüncelerimi... Bakalım neler çıkacak.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
45 dakikalık bir maç!

Bensucum uzun bir süredir,blogda yazmıyordum,aklıma esti bi bakayım dedim ve seni keşfettim,ne tatlı bi cimbomlusun sen öle:) Galatasaray analizlerin de çok güzel,yaşını göz önüne aldığımda "bu mu yazmış bunları" dedim..Aferin sana,ha bu arada sezon sonu da şampiyonuz, unutma:)

18 Eylül 2008 02:30
İyi ki doğdummm, gördün mü 27 oldummm!!!

"Durdurun dünyayı başım dönüyor"...Yaşlanıyoruz Pelin! Zaman akıp gidiyor maalesef...İyi ki doğdun...Herşey gönlünce olsun..Bu arada boşver sen onları,EN BÜYÜK KİM?

19 Temmuz 2007 18:31
Deymen benim gamlı yaslı gönlüme, ben bir selvi boylu yardan ayrıldım...

"Zaman her ayrılığın kesin ilacı..Biraz acır,biraz kanar ama her yara kabuk bağlar ve sonunda iyileşir"...Sevgili Pelin,benim bir şey söylememe gerek kaldı mı? Bunlar senin benim yazıma yaptığın yorumlar.Ayrıca bir şeyler söylemeye gerek yok,sen çözümü biliyorsun zaten,,Kendine iyi bak,herşey gönlünce olsun.

16 Mayıs 2007 15:43
 
Toplam blog
: 18
: 1192
Kayıt tarihi
: 26.09.06