Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '12

 
Kategori
Türkiye Ekonomisi
 

Burdur esnafının krize çözüm projesi

Burdur esnafının krize çözüm projesi
 

BURDUR'DA FAALİYET GÖSTEREN 7 ESNAFIN BİRLİĞİ


 

Burdur Esnafının Krize Çözüm Projesi

Burdurlu 7 Esnaf ve Zanaatkârın “Düğün Paketi”nde Yok Yok!

2012 yılının girmesiyle birlikte ardı ardına patlak veren ve yağmur gibi yağan zamlarla ve fiyat artışıyla artık kendini iyice hissettiren Türkiye’deki ekonomik kriz karşısında, siyasal iktidar her ne kadar “yoktur”, “teğet geçer” vs. şeklinde halkla dalga geçercesine söylemlerle halkı kandırmaya çaba gösterse de, krizi ve durgunluğu alev alev canında, ciğerinde hisseden esnaf ve sanatkârlar ekonomik krizi altedebilmek için yaratıcılıklarını ortaya koyuyor ve çeşitli projeler üretiyorlar. Bu kapsamda Burdur’da faaliyet gösteren 7 esnaf güçlerini birleştirdi ve bir “Düğün Paketi” oluşturdu.

Ticaretle uğraşan esnaf ve zanaatkârların krizle mücadele ettiği bu günlerde Burdur’da faaliyet gösteren ve başlattığı kampanyanın dayanışma protokolünü imzalayarak halka duyurmak için bir basın toplantısı düzenleyen 7 esnafın sözcülüğünü yapan Ak Altın Mobilya’nın sahibi Yavuz Kaya, “Evlilik; Tatlı, sade ve sütlü bir Türk kahvesine benzer. Hoşça tadını çıkarabileceğimiz sıcak ve rahat bir evimiz, her zaman ruhumuzun sığınacağı bir gemidir. Biz de evlenecek olan çiftlerimize bir çağrıda bulunuyoruz. Gelin Bu Gemiyi Birlikte Tasarlayalım…” şeklinde başladığı konuşmasında, “Hepsi Birarada 2012” Kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Hedef kitlelerinin düğün yapacak olan çiftler ve aileler olduğunu belirten Kaya şunları söyledi:

KONUŞULAN DÜĞÜN KAMPANYASI OLACAK

“Hazırladığımız Düğün Paketini müşterilerimiz işyerimizde gelip inceleyebilirler. İçeriğinin zenginliği ve kalitesi ile herkesin beğenip gönül rahatlığı ile alacağı bir düğün paketidir. Bu Düğün Paketi içeriği ile epeyce ‘KONUŞULAN DÜĞÜN KAMPANYASI’ olacağına inanıyoruz.

MOBİLYA FİYATLARI, PİYASA KOŞULLARINA GÖRE ÇOK UCUZ

“Evlenecek çiftler ve aileleri kampanyadan çok kazançlı çıkacaktır. Mobilyaların fiyatları piyasa koşullarına göre çok ucuzdur.  

BURDUR’DA TİCARET DURGUNLAŞIYOR, CİVAR İLLERE KAÇIYOR

“İlimizde ticaret her geçen gün durgunlaşıyor, civar illere kayıyor. Çevre illere kaçan ticareti, müşterilerimize kaliteyi ucuza sunarak, dayanışma içerisinde lehimize çevirebiliriz.

DÜĞÜN PAKETİ, 18 KALEM ÜRÜN VE HİZMETTEN OLUŞUYOR

“Düzenlediğimiz kampanya 18 kalem ürün ve hizmetten oluşuyor. Bunlar yemek odası, yatak odası, oturma odası, yaşam ünitesi, pike takımı, zigon sehpasından, mutfak masasına kadar, perdesinden halısına, stüdyoda çekilecek fotoğraflardan tutun, fotoğraflı düğün davetiyesine kadar, meyve suyu, tereyağlı tahinli katmerinden tutun ceviz ezmesi ve helvasına kadar, 14 ayar altın yüzüğü, gelin-damat masa süslemesinden tutun damat traşı,  gelin başına kadar hepsi bir arada bir paket şeklinde olacaktır.

DÜĞÜN PAKETİ, 2777 LİRA OĞLANEVİ+ 2777 KIZEVİ= 5554 LİRA

“Biz 2777TL oğlan evi, 2777 TL Kız evi ödeyecek şekilde düğün paketini sabitledik. Diyoruz ki artık evlenmemek, evermemek ve gelin etmemek için hiçbir neden kalmadı. İsteyene de taksit imkânları sunuyoruz. Kampanyamız 15 Haziran 2012 de sona erecektir. Müşterilerimizin menfaatine olan bu kampanyayı kaçırmamalarını önerir hayırlı alış-verişler dileriz.”

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..