Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '12

 
Kategori
Haber
 

Burdur Kanal15 uydu yayınına başladı

Burdur Kanal15 uydu yayınına başladı
 

Kanal15 Uydu Yayınına Başladı


Geçen yıl bir vatandaşın şikâyeti üzerine Burdur’da yayını durdurulan, sadece Bucak ve diğer ilçelerde yayın yapabilen Bucak merkezli Kanal15 Televizyonunun artık uydudan yayın yapmaya başladığı, sahibi işadamı Mehmet Cadıl tarafından bugün (14 Aralık 2012 günü) Özeren Otelde yapılan kahvaltılı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.
 
Kanal15 Televizyonunun sahibi işadamı Mehmet Cadıl, Özeren Otel’de yaptığı basın toplantısında, geçen yıl Burdur merkezde yayını durdurulan, sadece Bucak ve diğer ilçelerde yayın yapabilen Kanal15 Televizyonunun artık uydu yayını yapmaya başladığını, ülke çapında olduğu gibi yurt dışından da izlenebildiğini açıkladı.
 
Kanal15’in sahibi ve işadamı Mehmet Cadıl, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı, yerel gazete sahipleri ve gazetecilerin katıldığı kahvaltılı basın toplantısında açıklamayı yapan Cadıl, televizyon sahibi olmanın avantajlarının yanında dezavantajlarının da bulunduğunu, işadamlığının yanında bir televizyona sahip olmanın büyük külfetleri bulunduğunu belirterek artık Kanal15’in uydu yayınına başladığını, ülke çapında seyredildiği gibi yurt dışından da izlenebildiğini belirtti. Cadıl, Kanal15’in sahibinin sadece kendisinin olmadığını, burada bulunan bütün basın mensuplarının Kanal15’in sahibi olarak gördüğünü, Burdur’un tanıtılmasında basının rolünün çok büyük olduğunu vurgulayarak “ben sanayiciyim. Biz bu çocuğu kucağımızda aniden bulduk. Ama yapıcılık, yaratıcılık gücünde olduğum için, ortak olursa Cadıl bunu yaşatır denerek bizi ortak ettiler buna. Doğruymuş Âdem Şengül arkadaşımızın o zaman ki görüşleri doğruymuş. Kanal15’in yaşatılabilmesi için her gün ağzına bir emzik vermek lazım. Biberonun içine de süt koymak lazım.” dedi.
 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..