Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '14

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Büro Memur-Sen'den, İl Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Büro Memur-Sen'den, İl Emniyet Müdürü'ne ziyaret
 

Büro Memur-sen Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN, Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KARABİBER, Yönetim Kurulu üyeleri Osman ÇIRAK ve Kazım ALAKUŞ, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ'u makamında ziyaret etti.
Maden, Sayın Müdürüm İlimize hoş geldiniz, Türkiye'de Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Genel Başkan yardımcısı olarak görev yapıyorum. Kamuda çalışan memurların hak ve menfaatlerinin korunması için mücadele ediyoruz. Bu mücadeleye emniyet müdürlüğü sivil çalışanlarının da dahil edildiğini, sendika olarak diğer kurumlardaki faaliyetlerin yanında Emniyet müdürlüğü bünyesindeki sivil memurlarında sendika üyesi olabileceklerini belirterek. Bu konudaki çalışmaların hızla devam ettiğini beyan etti.
Karabiber, Sayın Müdürüm ilimize hoş geldiniz, Samsun büro Memur-Sen Şube Başkanı olarak görev yapmaktayım. İlimizde sendika olarak çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Yıkıcı değil yapıcı sendikacılık yapıyoruz.Emniyet müdürlüğü sivil memurlarının da sendikalı olmasının memnuniyet verici olduğunu beyan ederek bizleri makamınıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim dedi.
Yavuz, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, sendikal çalışmalarınızda başarılar dilerim.dedi.Ayrıca sivil toplum Kurtuluşlarının ülkemizin gelişmesi için önemli gelişmeler ifa ettiğini beyan etti.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..