Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '11

 
Kategori
Futbol
 

Bursa'da farklı galibiyet! Bursaspor 4-0 Gençlerbirliği

Bursa'da farklı galibiyet! Bursaspor 4-0 Gençlerbirliği
 

Bursasporlu futbolcular...


Bursaspor ve Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasının açılış maçında, eylülün son gününde, yağmurlu bir Bursa akşamında Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Açılışa yakışan, oldukça keyifli bu maçın ardından, Bursaspor sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Maç zaten çok hızlı başladı. Gençlerbirliği bir atak yaptı, arkasından Bursaspor ardı ardına pozisyonlar buldu. Rakibini çok fazla zorladı. Özellikle orta alanda rakip savunmaya yönelik yaptığı preslerle topu kazanarak kendisi için avantajlı durumlar kazandı. Bir şeyler beklediğim adamlardan olan Sestak'ın bana göre çok gereksiz hareketleriyle birçok pozisyon da öldürüldü. 

İlk yarının son dakikasında Ozan İpek'in harika kafa vuruşuyla golü buldu yeşil beyazlılar ve soyunma odasına 1-0 önde girdiler. İlk yarı itibariyle Bursaspor'un gerçekten keyif veren ve etkili bir oyunu vardı.

İkinci yarı başladığında çok daha istekli, çok daha saldırgan, rakibini hataya zorlayan bir Bursaspor vardı sahada. Arada kırmızı siyahlılar da pozisyon buldu fakat yeşil beyazlılar iki hafta üst üste kaybettikten sonra bu hafta gerçekten hırslılardı ve isteklilerdi. Boş tribünlerin önünde, kendisine yakışan bir futbol oynamayı başardı. Güzel gollerle maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Bursaspor'da çok kötü oynayan bir futbolcu olduğunu söyleyemem. Insua'yı çok etkili göremedim. Sestak'ın oyununu yeterli derecede olumlu bulmadım. Fakat bununla beraber, Batalla'nın, Turgay'ın ve Ozan'ın oyunları takdire değerdi. Özellikle Batalla'nın pasları harikaydı, asistleri... Geldiğinden beri çıkardığı en iyi maçlardan biriydi. 

Gençlerbirliği'ne bakarsak, kötü bir galibiyet aldılar deplasmanda. İyi bir oyun oynamadılar. İleri uçta özellikle Azofeifa bir şeyler yapmaya çalıştı fakat yeterli değildi. İstediklerini alamadan döndüler Ankara'ya... 

Her iki takıma da ligde başarılar diliyorum. Bursaspor bize keyifli bir futbol izletti. Umarım Anadolu şampiyonumuz bunu devam ettirebilir... 

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..