Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Burun Estetiği ve Merak Edilen Cevaplar

Burun Estetiği ve Merak Edilen Cevaplar
 

Günümüzde bir çok estetik ameliyatı kendini kaybetmişcesine uygulanmaya devam ederken, bunların arasında popülerliğinden hiç bir şey kaybetmeden sürekliliğini devam ettiren tek estetik operasyon, burun estetiğidir.

Burun estetiği hemen hemen her yapıdaki burun için uygulanabilen ve sonuçları işlem öncesi yapılan muayenelerdeki kadar net olabilen tek operasyondur. Operasyon öncesi yaptırılacak olan her ayrıntılı muayene ve çalışma operasyon sonucu karşılalılacak olan gerçekleri tam anlamı ile ortaya çıkarmaktadır. Seçeceğiniz doktor, işlemin yapılacağı klinik ya da hastane, burun öncesi ve sonrası çalışması ve operasyon sonrası yaşayacağınız her adımı öğrenerek bu işlemi gerçekleştirmeniz ameliyattan uyanıp aynayı elinize aldığınızda sizi ürkütmüyor olacaktır.

Hastaların en çok merak ettiği soruları; ameliyat sonrası ağrıları ve gerçekten planlanan yapıda bir görünüme sahip olup olamayacaklarıdır. Aslında bu soruların yanıtı hastanın burun yapısında saklıdır. Eğer ameliyatınız burun kemiğiniz kırılmadan ve sadece kıkırdak ile et üzerinde gerçekleşecek şekilde ise, ameliyat sonrasında yaşayacağınız durumlar minimum düzeyde olacaktır. Ancak bu kemikli yapıdaki burun hastalarını korkutmamalıdır. Gelişen müdahale yöntemleri ile artık çoğu operasyon sonrası gibi burun estetiği sonrası ağrı ve sıkıntıları da çözümlenmiş bulunuyor.

Ameliyat sonrası, doktorunuzun ve hemşirenizin bahsettiği her uygulamayı birebir uyguladığınız durumda iyileşmeniz sadece 1 hafta sürecektir. 3 gün sonunda çıkarılacak tamponlardan ya da burun üzerindeki atel çıkarıldıktan sonra müthiş bir rahatlama hissi yaşayıyor olacaksınız. 1 haftanın sonunda rutin kontrollerinizi yerine getirdiğiniz de mutlaka doktorunuza göründüğünüz sürece hiç bir aksilik yaşayamacağınıza emin olabilirsiniz.

Gelişme gösteren estetik sektörünün öncüsü olan burun estetiği tedirginlik düzeyinin en az olduğu ve cevaplarının en kolay bulunduğu operasyondur. Ön muayene ve çalışmalar ile kendinizi emin ellere teslim ederek yeni ve hayal ettiğiniz görünüme ulaşmanız çok kolay olacak.

 

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..