Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '16

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy'un yeni hobisi fotoğrafçılık!

Çağatay Ulusoy'un yeni hobisi fotoğrafçılık!
 

Çağatay Ulusoy, Delibal'ın gala gecelerini bitirir bitirmez soluğu Amerka Los Angeles'te aldı. 20 Aralık ilk İstanbul gala gecesinden son Ankara gala gecesi olmak üzere şehir şehir dolaştı ve filminin gala gecelerini yaptı. Sonra da geçen hafta başı menajeri Engin Aykanat ile Amerika'ya çok sevdiği Los Angeles'in Santa Monica sahil kasabaına gitti. Artık dinlenme zamanıydı. Menajerini İstanbul'a gönderen Ulusoy kendisine yeni bir hobi buldu. Fotoğrafçılık... Yeni satın aldığı profesyonel makinası ile Pasific Okyanusu sahillerinde yeni resimler çekecekti.

Yeni makinasını incelerken İlk çektirdiği resmini de sevenleri ile paylaştı.

İşte o fotoğraf: 

12479578_999766080061842_671164282_n

Instagram sayfasından paylaştığı bu resim, sevenleri arasında olay oldu. Kısa zamanda 80.120 beğeni geldi ve yüzlerce yorum yapıldı.

Çağatay Ulusoy, resimde son derece keyifli gözüküyor. Sinema filmi bir aylık sürede 1.275.736 gişe yapmış, bu başarısı kendisini oldukça gururlandıryor olmalı. Delibal gişe olarak 1,5 milyona gidiyor. Artık dinlenme, yeni hobisi fotoğraf çekimleri ile yorgunluk giderme zamanı...

Delibal sinema filminde Barış karakteri olarak çıkardığı oyunculuk performansıyle oldukça ses getiren Çağatay Ulusoy, şimdi de Eylül 2016 yeni sezonda Ay Yapım adına çekeceği yeni dizisini hazırlanıyor, ingilizcesini geliştiryor, oyunculuk eğitimi alıyor ve de kafasını dinliyor.

Çağatay Ulusoy yeni hobisi fotoğraf çekimleri ile uğraşadursun, Sevenleri sabırsızlıkla Eylül 2016 yeni dizisini ve çekeceği yeni fotoğrafları bekliyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 Not: Foto Çağatay Ulusoy, Instagram sayfasından alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..