Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Çakma Müge Anlı'ya reyting şoku | Programı reytingde ilk 100'de 100. oldu!

Çakma Müge Anlı'ya reyting şoku | Programı reytingde ilk 100'de 100. oldu!
 

Kanal D'ye reyting fiyaskosu..

9 Eylül itibariyle başlayan Nagehan Alçı'nın sunduğu Bırakın Konuşalım programı ilk bölümüyle ''çok kötü'' bir başlangıç yaptı..

'' Kanal D'nin Müge Anlı'sı Olacak ''  denilen Nagehan Alçı ve programı reyting sıralamasında AB'de ilk 100'de 100. olurken , Totalde ise ilk 100'e bile giremedi..

Program bildiğimiz kayıp programlarından.. Müge Anlı'nın daha ılımlısı rolünde Nagehan Alçı.. Ilımlıdan kastım Müge Anlı'nın üslup olarak daha sert ve ısrarlı oluşu.. Nagehan Alçı'nınkisi ise daha çok konuşalım rahatlayalım tadında.. Çözüm bulma niyeti çok yok gibi..

Yukarıda da yazdığım gibi Kanal D'nin Müge Anlı'sı Olacak iddiası yüzünden karşılaştırıyorum iki programı ve programcıyı..

Müge Anlı Tatlı Sert programıyla AB'de 8. Totalde 14. olarak gece yayınlanan bir çok yapıtı geçti.. Hangileri bunlar : Çocuklar Duymasın , Bebek İşi , Görüş Günü Kadınları gibi beklentili yapımlar..

Kanal D'nin gece 02.00'de yayınladığı Kızma Kazan yarışması bile Nagehan Alçı'nın programını geçti.. Düşünün halini ...Kızma Kazan AB'de 57. olmuş .. Evet neredeyse ikiye katlamış programı sıralamada..

Çok merak ediyorum .. Program yayından kalkacak mı? Yoksa yapımda değişiklikler olup , iyice Müge Anlı çakması mı olacak Nagehan Alçı?

Bırakın Konuşalım yerine Ne Olur Konuşun olacak böyle giderse reytingler..

E alma mazlumun ahını.. Çıkar reyting de reyting de..

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..