Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '18

 
Kategori
İlişkiler
 

Çapkınlığıyla Övünen Kadın

Çapkınlığıyla Övünen Kadın
 

Ben tek eşliliğe inanırım kardeşim. Çapkın kadın düşman başına!


En gıcık olduğum hatun modelidir; çapkınlığıyla övünen kadın…

Her Adem’i kendine aşık edebileceğinden dem vurur durmadan... Ele geçiremeyeceği eloğlu yoktur ona göre yeryüzünde… Dev aynalarından bakar suretine. Alemin en güzel kızıdır kendisi!

Ah onu bir de bana sorsalar!… Hepimiz ona hayranmışız... Tüm herifler parmağını şıklatmasına kilitliymiş... dilediği yiğidi anında köle edinirmiş...

 " En itici hanfendiler Kulübünün " daimi üyesidir halbuki. Bundan bir tek o haspanın haberi yok!..

“ Çapkınlık edeyim,” derken, hafif meşrepliğe kayar. Erkek taklidini marifet bilir. Alkol ve sigara tiryakisi olup, kumara da aklı kaymıştır. Hele bir de uyuşturucu bağımlısıysa… İhtiyaçlarını gidermek için bin bir yola başvurur.

Hovardalığı abarttığında, müptezelleşir. “ Kafama göre takılıyorum,” derken… Onun bunun kucağında gezmeye başlar; farkına varmadan… Özgürlükçü tavırla, bağımsız davranmakla ahlaksızlığı birbirine karıştırır çoğu zaman… Cinsel yaşamı renkli olmakla birlikte, bunun keyfini partneri çıkarır genelde...

Aşkı zaaf sayar. İbişlerin cümlesini parmağında oynatır. Tek gecelik ilişkileri bir halt zannedip, küçücük zaferler kazansa da kendi çapında, çarpık iç dünyasında… Maço, kazak, höt zöt hödükleri sayıklar bilinçaltı… Babasına duyduğu güvensizlik yüzünden… Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir. Durmamacasına ilişki eskitir.

Sevdalanmaktan ölümüne korkar, vebadan kaçarcasına köşe bucak saklanır gönlünü kaptırıp bağlanmaktan… Aslında tek bir babayiğit için yanıp tutuşsa da kalbi… Yiğitliğe b.k sürmez. Dik tutmaya çalışır başını. Olur da abayı yakarsa delikanlının birine… Hissettiklerinin tam aksi yönde davranır. En terslediği, en görmezden geldiği tipler, en tutkulu, en ihtiraslı özlem duyduklarıdır.

“ Peki hiç mi iyi bir yanı yok bu kadının?,” dediğinizi duyar gibiyim. Peki. Onu da anlatayım:

Hümanisttir. Doğayı, hayvanları çok sever. Merhametlidir. Kişiliğini gizlemeye yeltenmediğinde, şefkat deryasına dönüşür. Genelde çok iyi, hatta azgınca sevişir. Kariyer ve başarı odaklıdır. Tuttuğunu koparır. ( Tabii ki her tuttuğunu değil! )

Başkasına bağlanmayı reddeder göründüğünden, rahat, sıkmayan, yapışkan olmayan tutumu “ ciddi ilişki fobisi “ yaşayanlara ilaç gibidir, tılsımlı şifa dağıtır. Delikanlılık raconuna biat etmesi, harbiliğe zorlar ruhunu. Kitabın içinden konuşur daima. Ayıplanma, kınanma korkusundan arınmışlığı, sadelik, duruluk katar doğasına. Günlük takılan, maceracı, uçarı beyler için ideal görünür ilk bakışta… Ama bamteline basılırsa, Dünyanın en şirret cadısına dönüşür. Kafasının tası atmasın yeter ki.

Hoşlandığı adama baskı kurmaya çalışır. Kıskanç, hapsedicidir hükmederken erkeğine... O canının istediğini eylemekte sonsuz serbestlikteyken…  Avucunun içinde tutmaya çalışır sevgilisini. İlişkinin kontrolünü kaybettiğinde, fena halde asabileşir. Mükemmeliyetçidir. Hatayı, ihaneti affetmez.

Ben bu tür kadınlardan zerre haz etmesem de… Meraklılarına şiddetle tavsiye edebilirim onları! Ne demişler? “ Zevkler ve renkler tartışılmaz! “ Gönül ota da konar bota da!

 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..