Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Çapulcuları kızdıran sözler

Çapulcuları kızdıran sözler
 

Çapulcuların başkenti İstanbul Taksim Gezi Parkı’nda gösterilerine devam eden çapulcular Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın sözlerine çok kızdılar ve hala isyandalar. İşte çapulcuları kızdıran bazı sözler:

Dolmabahçe camisine (Bezm-î-Âlem Valide Sultan camiisi) maalesef ellerinde bira şişeleri ve ayakkabıları ile girdiler.

Çapulcular küfür edecek kadar alçaktırlar.

Sanatçılar 10 yıl boyunca ne istedi de yapmadık. Ama bundan sonraki süreç böyle çalışmayacak."

Faiz lobisi ve destekçileri sivil darbe yapmak istedi. Faiz lobisi kendinize gelin, ümüğünüzü sıkarım!

Bunların hiçbirisi değil de başka yola tevessül etmeye veya aynı şekilde devam ederseniz, kusura bakmayın anladığınız dilden konuşuruz. Çünkü sabrın da bir sonu vardır. Çünkü bu ülkeyi dünyada adeta terörün estiği bir ülke olarak gösteremezsiniz" dedi.

Peki Taksim Gezi Parkı'nda 15 tane ağaç söküldü de ona yönelik gösteri yapanlar Ankara'da niçin bu olaylar oldu? İzmir'de, diğer illerde neden oldu? Dert başkaydı. Dert, sandıkta Ak Parti'yi deviremeyenler, bu yollara başvurarak ülkeyi karıştırmak istediler. Fakat bu oyun tutmaz. Onların tuzaklarını biz biliyoruz. Bu tuzakları bozacak irade burada. Gezi Parkı'na gidenlere millet diyorlar, Gezi Parkı'na gitmeyenleri görmüyorlar.

Utanmadan, sıkılmadan Arap Baharı diyorlar, şimdi de Türk Baharı diyorlar. Ya bunlar ne gafil... Türk Baharı 2002'nin 3 Kasım'ında oldu. Hem de öyle oldu ki dünyada Türkiye umulmayan yerlere ulaştı. Her şeyiyle. 'Sessiz Devrim' dediler, ona sessiz devrim diyen dünya şimdi bakıyorsun Türk Baharı diye şeyler konuşuyor, neden? Çünkü kıskanıyorlar. Bu oyunların hepsi bozulacak hiç endişe etmeyin.

Faiz lobisi ve destekçileri sivil darbe yapmak istedi. Faiz lobisi kendinize gelin, ümüğünüzü sıkarım!

Ey faiz lobisi bizimle uğraşmaya devam edersen kaybedersin. Ey sermaye çevresi bu malum çevrelere el atından destek vermeye devam edersen kaybedersin. Üniversitelerimizi, liselerimizi bu oyunlara alet edenler kaybedersiniz. Çünkü biz sakin bir süreçte yürümek istiyoruz. Eğer demokrasiye inanıyorsanız eğer özgürlüklere inanıyorsanız demokrasinin yolu sandıktan geçer."

“Çapulcuların yaptığını yapmayacağız. Polisimizi bunlara yedirtmeyeceğiz” diyen Erdoğan, sanatçılara da ‘Yeniçeri’ benzetmesi yaptı.

Sibel Koçarslan

Resim netden alıntıdır.

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..