Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '08

 
Kategori
Haber
 

Cariyelerin memeleri (!)

Cariyelerin memeleri (!)
 

Beyaz hoca..


İlginç adam şu Zekeriya Beyaz hoca..

Evvelki akşam davetli olduğu bir iftar sofrasında, "İslam ve Giyim Kuşam" adını koyduğu kitabını tanıtırken "Cariye hanımların toplum içindeki kıyafetleri" bölümü tepkilere yol açıyor.. Göğüsleri çıplak kadın figürü iftara katılanlar tarafından hoş karşılanmıyor..

Prof. Dr.Hüseyin Hatemi, "kitabı iyi bulmadığını, kitapta garip (!) resimler var. Ben bunları (cariyenin örtünmesi ) bu kadardır diye yanlış rivayetler olarak olarak ele alıyorum" diyor..

Hüseyin Hatemi'nin kitap hakkında yaptığı yorum oldukça açık. Bende aynı kanaatteyim. Son yıllarda çağrıldıkları her yere gidip boy göstermeyi adet edinen bu "medya hocaları"nın, gerçekte fikirleri ne ise zikirlerininde aynı olduğunu her fırsatta kanıtlıyorlar..

Zekeriya Beyaz, bu çıplak kadın figürlü kitabı (!) basmak için 30 yıl beklediğini söylüyor. Sabır taşı gibi yani. Otuz yıl bekleyip nihayet sıcağı üstünde "cıbıl cıbıl" basılan kitabınızı okuyacak birileri elbette bulunacak sayın hocam.. Üzülmeyiniz hiç, hele Hüseyin Hatemi'nin beğenmeyişine de (!) aldırmayınız. Ramazanda yapacağınız, davet edileceğiniz Tv. programlarında, kafasına geçici örtü bağlayan bazı artisler (!) reklamınızı yaparlar nasıl olsa.. "Cıbıl cariye kitabınız da yok satar" ..

İnanın buna hocam, ben sizin gibi kitap basamam ama kalıbımı basarım valla çook satar..



Gülriz Yiğit

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..