Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '08

 
Kategori
Haber
 

Çekirge; bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de yakalanır

Çekirge; bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de yakalanır
 

Kaçamak, kaçmasını bilen içindir.


“Polonyalı koca 14 yıllık karısını genelevde yakaladı”.

Görüyorsunuz işte Polonyalılarda eşlerini aldatabiliyorlarmış. Hep yazılan çizilen Türkiye içindi ama, dünya sadece ülkemizden ibaret değilmiş. Değilmiş te yalnız kadın iyi etmemiş. Evli, barklısın kocanı ne diye aldatıyorsun, üstelik genelevde. Hadi adamın elinin kiri ya sana ne oluyor? Diyenler vardır mutlaka.

Birde olaya erkeğin tarafından bakalım. Sahip olduğun kadın senden sonra kaç kişiyle işi pişiriyor. Erkekliğe sığmaz. Türkiye’de olsa kesin silahını çıkarır vururdu kadını, o adam. Namus şereftir bizim ülkemizde. Peki hiç tarafsız bakmayı düşündünüz mü? Kadın ek gelir için gidiyormuş ta adam ne için gitmiş, ne işi varmış? Adam ihtiyacını gidermek için gitmiş, karısı yetmiyor ya. İyide kardeşim sen utanmadan gidiyorsun, o kadar kadınla beraber oluyorsun da karının ne suçu var. O da beraber olsun, üstelik parada vermeyecek. Olmaz!

Kadın evinde oturur, çalışıyorsa işten eve evden işe gider. Dünyanın tek, değişmez kuralı budur. Seks, erkeklerin işi ve hobisidir. Karışmayacaksın! Ama bu iş içinde kadın lazım şimdi yine kurtuluş yok. İşlerine geldiğinde benimsin, gelmediğinde başkasının. Lütfen eşlerinize haksızlık yapmayın. Kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilsin bundan sonra. Yoksa çekirge gibi yakalanırsınız.

 
Toplam blog
: 82
: 1963
Kayıt tarihi
: 13.10.06
 
 

Müzik ve amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Yazma isteği içimde vardı. Mutlaka bir gün düşünce..