Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '07

 
Kategori
Haber
 

Çember daralıyor, uyanın!

Ortadoğu için hazırlanan uzun vadeli plan, hiçbir aksaklığa uğramadan sürüyor. Saddam’ın füzeleri bahanesi ile gerçekleşen Irak işgali, ardından içeride Mossad tarzı eylemlerle Şii ve Sünni Arapları birbirine düşürerek oyalama, bu arada bölgedeki Kürtlere devlet olanağını tanıma. Hem de Irak’ın en büyük petrol yataklarının üzerine bir Kürt devleti. En kolay sömürecekleri oluşumu yaratmak.

Bu arada Türkiye’deki bir takım Kürtlerin fitili de ateşlendi. Artık Abdullah Öcalan’ın liderleri olduğunu saklamak bir yana, bağırarak haykırıyorlar. Daha bugün Ahmet Türk, alanlardaki halkın sesini yok sayamazsınız diyor. Gizleme gereği duymuyorlar, çünkü arkaları kuvvetli, devlet ise sadece izliyor. Bu açıklama birçok mesajlar içeriyor. Bu daha başlangıç kanımca. Bir süre sonra Apo’nun affını isteyecekler. Daha sonra parlementoya sokmaya yeltenecekler. Sonra eyalet sistemi önerilecek, ardından AB’li ve ABD’li ağabeylerimiz referandum yapın, bölge halkının Kürdistan’a katılmayı isteyip istemediklerini sorun diyecekler. Sonra da bakın halk istiyor deyip topraklarımızı bölmeye yeltenecekler.

Peki Kürtleri özerk devletlerinde rahat bırakacaklar mı? Hayır… İlk fırsatta onları da içlerinden bölüp, yok edecekler. Bu insanlar, kaynakları elde etme uğruna önlerine çıkan her şeyi yok etmek niyetindeler.

Benim kafamda şekillenen komplo teorileri böyle. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Ama göstergelere bakarsanız durumun gidişatı böyle. Onların planı bu tabi. Peki bizim ellerimiz armut mu toplayacak? Elbette ki hayır. Eminim milletimiz kış uykusundan (TV ile diziler, magazin ve yarışma programları vb.) uyanacak. Etrafında oluşan tehlikeyi fark edecek. Etmez zorunda, çünkü çember hızla daralıyor…

 
Toplam blog
: 109
: 1269
Kayıt tarihi
: 07.07.06
 
 

Yorum yapmaktan ve metin yazmaktan zevk alıyorum. Her insanın yorum yapması kişisel görüşlerini beli..