Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hayat sen neye yarardın Bendeki bu azim olmasa Önceliğim okumaktan yana. Sonra da yazabildiğim kadar... Deneyimlerim soruluyor. Hepsini yazacağım. Bir çoğu hayal ürünü olacak, bazıları denemelerden oluşacak, kalanları da hayata dair ne yaşanmışsa... Bir kamu kuruluşunda bilgisayar operatörü ola..

Devamı
 
 
Tutkulu bir aşktır yaşamak, cayamazsın...

Tek kelime ile harika bir anlatım. Aşk böyle mi güzel anlatılır ve tarif edilir. Çok ama çok güzeldi. Sevgiler

07 Ocak 2008 21:12
Lütfen açıklayınız.......

Her bir satırınızı özümseyerek, kafamda kendimle ilgili kurgular yaparak, ve hayata uyarlayarak okudum. O kadar haklısınız ki... Benim de söyleyecek ve katacak o kadar çok duygu ve düşüncelerim var ki. M.B.dan öncelikle 1000 karakterli yorum alanı yerine 3-4 bin karakterli yorum alanı istemek gerekli. Şaka bir tarafa sonuna kadar haklısınız. İnsanların birbirlerini farklı amaçlarla sömürmesi, üstlerine vazife olmayan her konuya dalması, falan filan... Ve bizler bu olgularla başetmenin yollarını aramaktan yaşantımızı unutur durumlara düşüyoruz. İnanin benim bahçemde çok geniş. Hiç bir alan ölçüsü ile ölçülemeyecek kadar geniş. Ancak bahçemde binbir emek yetiştirdiğim rengarenk mis kokulu güllerimi koparanlarla uğraşmaktan yoruldum artık. Halbuki o geniş bahçede mutluluk içerisinde hep birlikte yaşayabilseydik değil mi? Her şeye rağmen yeni yılın size ve sevdiklerinize gönlünüzce yaşayabileğiniz güzelliklerle dolu olmasını diliyor sevgilerimi yolluyorum.

29 Aralık 2007 14:55
Milli Piyango talihlisi Berlin'den

İnşallah size çıkar. Biraz da bize... Ben de size gönlünüzce yaşayabileceğiniz, sağlıklı ve huzurlu nice mutlu yıllar diliyorum.

29 Aralık 2007 14:42
 
Toplam blog
: 1
: 1088
Kayıt tarihi
: 15.12.07