Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Cesur Hemşire güzel başladı.

Cesur Hemşire güzel başladı.
 

Bu gece Cesur Hemşire başladı. Pazar geceleri dizi sıkıntısı çekiyorduk. Böyle bir dizinin başlamasını fırsat bilip hemen televizyon karşısındaki yerlerimizi aldık.

Hakan Yılmaz, bir hastanede bir dizi kadın hemşire arasında tek erkek hemşire olarak mücadele vermeye çalışan bir tipi canlandırıyor. Cesur Hemşire dizisinin diğer önemli karekterleri ise aynı hastanede doktor olan 16 yıllık eşi ile hastanenin başhekimi olan kayın pederi. Başrol kahramanlarımız Cesur Hemşire ve doktor eşi Ceyda birbirlerini büyük bir aşk ile seven, iki çocuk sahibi bir çift. Hastane başhekimi olan Estetik Doktoru kayınpeder ise bu kadar yıllık evli ve çocuk sahibi olmalarına rağmen hala kızı ile damadını birbirine yakıştırmayan ve bunu her fırsatta dile getiren bir tip.

Dizi tam bir sitcom. Güldürüyor, eğlenceli vakit geçirtiyor. Cesur Hemşire rolünde Hakan Yılmaz, Ceyda rolünde Şebnem Bozoklu sevimli ve eğlenceli rolleri ile diziye bağlıyorlar seyirciyi. Kayınpeder rolündeki Sezai Aydın bana daha önce Hakan Yılmaz'ın rol aldığı Yahşi Cazibe dizisindeki patronu anımsattı. iki dizide de Sezai Aydın'ın Hakan Yılmaz'ın iş vereni konumunda olması bence iyi bir raslantı olmamış. Tuluğ  Çizgen sürekli estetiklerle kendini 35 yaşında göstermeye çalışan kayınvalide rolünde başarılı, hele asansör sahnesinde çok güldüm. Burada merak ettiğim, Tuluğ Çizgen'ın estetikli yüzü .Ya çok başarılı makyaj yapılmış veye hakikaten Tuluğ Hanım estetik harikası olmuş.

Amerika'dan gelen ve Türkçe yerine İngilizce konuşmayı tercih eden, herkese iltifatlar yağdıran başhekim Kenan rolünde Fırat Doğruoğlu başarılı. Daha ilk bölümden istendiği gibi izleyicide antipati toplamaya başladı.

Kısacası Cesur Hemşire ile neşeli bir buçuk saat geçirdik. Gerçi bu tür diziler güldürmelerine, eğlendirmelerine rağmen akşam olsun da mutlaka seyredeyim diye özlemle beklenen diziler olmuyor. Kanallar eksik olmasınlar böyle merakla beklenen bir kaç dizimiz var.

Eğer pazar günlerine daha heyecanlı bir dizi konmazsa Cesur Hemşire seyredilebilir. Ama olmazsa olmaz değil bence. 

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..