Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '19

 
Kategori
Siyaset
 

CHP Akıllanıyor mu Ne?

Kesin Sayın Kılıçdaroğlu benim yazılarımı okudu, daha önce yapmadığı şeyleri yapıyor çünkü.

Erdoğan her şeyiyle sağcı ama demokratım diyor, sen niye sol partiyim diyorsun, solcu ol ama sol partiyim deme.

İlk defa bu seçimde doğru şeyler yapılmaya başlandı…

Bazı sol kesim kazan kaldırdı “İlkelerimize uymaz”  CHP 9 seçimdir kaybediyor (İktidarı kastetmiyorum alması gereken oyu alamıyor) AKP dindar ama din lafını ağzına alan yok. İki lafınızdan bir laiklik diğeri Atatürk. Politik olun biraz lütfen! 

İstanbul’a sağ seçmene de hitap edecek İmamoğlu'nu aday yaptı. Bu müthiş siyasi akıldan dolayı CHP’yi kutlarım. Sonra Erdoğan ile görüşme, ilginç seçim kampanyası, istifa resti…

Bir şey eksik ama… Erdoğan’dan örnek alın… Siz yerel seçim diyorsunuz, genel seçim gibi siyasi bakıyor. Siz haklı olabilirsiniz ama O’nun yaklaşımı tutacak. Siyaseten yapıyorsunuz ya peygambere mi yalan söylüyorsunuz? Bugüne kadar dürüstlüğünüzle kaç oy aldınız?

İzmir adayı da süper tercih… Kocaoğlu’nu gösterecekler diye ödüm koptu; eski, kral olsa bile eskidir. Babası şuymuş buymuş… Sırf bu tartışmalar nedeniyle de oy alacak.

İlk defa CHP eli yüzü düzgün aday aramıyor ve doğru yapıyor. Ülkücü Mansur Yavaş keza… Mustafa Sarıgül’ü ret. Çok eleştirilen Siverek adayı bile doğru tercih! O tarafın insanı, öyle seviyorlar, sert dobra!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..