Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '12

 
Kategori
Futbol
 

Çift forvetle forvetsiz kalmak

Çift forvetle forvetsiz kalmak
 

Fenerbahçe; sezonun ilk yarısındaki kadrosuna, acilen takviyeler yapması gerektiğini Ordu deplasmanında da apaçık belli etti. Alex'in de yokluğunda hücum etkinliğini sağlayacak tek isim Emre göründü. Aykut Hocanın Özer ısrarı 45 dakika boyunca takım adına herhangi bir artı katmaksızın tamamlanmış oldu. Hatta ilk yarı boyunca üretilen her atak Özer'in hatalı paslarıyla son buldu.

Fenerbahçe'nin acil forvet ihtiyacının yanısıra orta alanda da bir "B" planına ihtiyacı var. Ön libero ya da Alex'in bölgesinde, topu her iki yöne de oynayabilen ve pas yüzdesi yüksek bir oyuncuya ihtiyacı var. Yoksa ileriye 10 tane forvet koysanız anlamsız.. Alex ve Emre (sevin ya da sevmeyin) bugün var yarın yoklar. Onların yokluğunda takım ne hale düşer düşünmek bile tedirgin etmeye yetiyor. Semih bitmiş, Bienvenu de ondan farksız.

Takımda defans hattı ve kanatlar saha içi ve kulübe anlamında sorunsuz. Ancak orta alan ve forvet hattı içler acısı. Sezer transfer edildi ortalarda yok, genç Gökay'ımız vardı ilk 18'de dahi yok, Selçuk-Cristian kuvvetsiz ve yetenekleri sınırlı, hatta Selçuk yeteneksiz denecek kadar fazla hata yapıyor. Özer'in 3 yıldır patlama yapmasını bekleyen Aykut Hoca bizi patlatmak üzere. İnanıyorum ki Uğur ve Caner ikilisi dahi ön libero bölgesinde çok daha yararlı işler yaparlar.

Sezonun ikinci yarısı dün başladı, ara transfer dönemi ise yarın başlayacak. Oyuncu transfer etsen kaç haftada hazır olacak. Bu keşkemeş içersinde futbol oynamak-oynatmak, futbol sevgisini yaşamaya çalışmak kadar zor olsa gerek.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..