Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '09

 
Kategori
İzmir
 

Çiftlikköy

Çiftlikköy
 

çiftlikköy


Yarın hava çok sıcak olacakmış. Eğer gidecek bir yer arıyorsanız size tavsiyem ÇİFTLİKKÖY/ÇEŞME.
Sakinliği seviyorsanız, doğayla içiçe olmak istiyorsanız ve denize girmekten hoşlanıyorsanız mutlaka gidin ve görün derim. Bahse girerim vazgeçemeyeceksiniz...
Çiftlikköy, Çeşme ilçe merkezinin güney ve güneybatısında yer almaktadır. Bu yörenin en önemli plajları Pırlanta- Altınkum plajlarıdır. Çeşme ilçe merkezine yaklaşık 10 Km. uzaklıktadır.
Astım ve kalp hastaları için doğal hastane olarak nitelendirilen Çiftlikköy'de denizden süzülerek gelen bol iyotlu hava iştahsızlık ve uykusuzluk çekenlere de birebir... Rüzgar, sörfçülerin tam isteğine göre...
Çiftlikköy'de bulunan balıkçı barınağı içinde durgun suda yatan tekneler ise resim ve fotoğrafa meraklı olanlar için doğal çekim yeri olma niteliği taşıyor.

NASIL GİDİLİR?
İzmir - Çeşme arası çalışan otobüs seferleri ile Çeşmeye gelenler 10 km mesafedeki Çiftlikköy'e minibüs veya taksi ile ulaşabilirler. Özel araçla yola çıkanlar İzmir kent merkezinden sahil yoluyla Çeşme otoyoldan 75 km sonra Çeşmeye ulaşabilirler. Çeşme Kalesi önünden devam eden düzgün sahil yolu ile Çiftlikköy'e gelebilirler.

 
Toplam blog
: 34
: 1352
Kayıt tarihi
: 10.08.07
 
 

İngilizce öğretmeniyim. Ailem benim her şeyim. Yazmayı çok seviyorum. Söylediklerim karşımdakiler..