Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '13

 
Kategori
Gelenekler
 

Cinsellikte sınır noktası

Cinsellik Dünyadaki varlıkların çoğalıp, düzeni kurmaları açısından son derece önemli bir kavramdır. Yüce yaratıcı sayısını bilemediğimiz kadar çok canlıyla Dünyayı doldurmuş ve her türden yaratırken bir Erkek bir de Dişiden var oluşunu sağlamıştır.

Günümüzde iletişim hızla yaygınlaştı pek çok bilgiye çok kısa sürede ulaşır olduk.

Ancak bunla beraber bilmediğimiz pek çok ahlaki çöküntü içine de ister istemez girer olduk…

CİNSELLİK:

Artık hiçbir şey gizli saklı kalmadı bu değişimle.

Pek çok cinsel içerikli filmlerini internet üzerinde seyretmek mümkün.

Her ne kadar Devlet bu işe engel olmak istiyorsa da şu an için bu mümkün gözükmüyor.

Cinsel filmlerde sıkça işlenen temalardan bahsetmek istiyorum sizlere:

Oral yolla münasebet:

Cinsel içerikli filimler de tema olarak sıkça işlenen oral yolla ilişki cinsi ahlaksızlıktan ziyade… Sinsi bir hastalığında habercisi binlerce kişiyi pençesine düşüren bu hastalık (HPV)  ismi ile bilinmekte…

(HPV) : genellikle Erkeklerde görülmekle beraber ilişki sırasında Kadına da bulaşmakta ve rahim ağzı kansere yol açmakta…

Siğil olarak da bilinmekte penislerde kendine yer edinmekte ve ilişki sırasında karşı cinse geçmekte…

Uzun yıllar hiç belirti göstermeden vücutta kala bilmekte…

Oral yolla ilişki sırasında Kadın olsun, Erkek olsun gırtlak kanseri riski taşımakta.

Avrupa’yı ve Amerika’yı bu ahlaksız ilişkiler sayesinde (HPV) ve “Frengi” ismindeki hastalıklar kasıp kavurmakta. Ülkemizde de hızla yayılmakta…

Bu hastalıklara yine dur diyecek bizleriz en önce temizlik kurallarına dikkat edeceğiz.

Yüce Dinimizin talimatları doğrultusunda gideceğiz. Bu hastalıkların ana çıkış noktası evlilik dışı yaşanan ilişkiler ve ahlaki çöküntü… 

Size bu konuda Dinimizin önlemlerinden örnekler vermek istiyorum:

HZ. Lut Peygamber; Lut Peygamberin zamanında cinsellik cinsellik olmaktan çıkmış açıktan hayâsızlığa dökülmüştü. İnsanlar bir hayvan gibi sokak ortasında ilişki yaşıyorlar bunu da sıradan sayıyorlardı. Erkekler artık kadınlardan haz almaz olmuş, yeni yetme oğlan çocukları ile münasebet istiyorlar, oradan geçen yolculara tecavüz ediyorlardı. O kadar azıtmışlardı ki bu pisliğe lut peygamberin karısını da katmışlardı.

Lut Peygamber ne kadar uyarsa da yola getirmek istese de bu kavmi, bu durum imkânsız gözüküyordu. Dahası artık Lut Peygamberin uyarılarından bıkmışlar, Lut Peygamberi tehdit etmeye başlamışlardı.

Tabi Allah her şeyden haberdardı. Ve en sonunda Lut Peygambere yüce yaratıcı üç Melek gönderdi. Bu Melekler genç Erkek sıfatlarında çok yakışıklı görünüyorlardı. Bir Akşamüstü Melekler Lut Peygamberi ziyarete vardılar bu durumu halk hemen haber aldı, gençleri duyanlar hem merak hem de onlarla cinsi münasebet için can atıyorlardı ve kapıya dayandılar. Lut Peygamber onların tanrı misafiri olduğunu böyle bir şeyin mümkün olamayacağını söylemesi üzerine iyice çileden çıkan sapık kavmine; sizi kızlarımla evlendireyim onlarla yaşayın bu münasebeti demesine rağmen sapık kavim,

Misafirlerde ısrarcıydı.

Misafir olan üç Melek Lut Peygambere dediler ki: Ey Lut! Biz Rabbinin elcileriyiz. Onlar sana asla dokunamazlar. Sen gecenin bir kısmında ailenle (yola çıkıp) yürü. Karından başka hiçbiri geride kalmasın. Çünkü onlara gelecek olan (azap) şüphesiz ona da isabet edecektir. Onlara vâd olunan (helak) zamanı, sabah vaktidir HUD S.81.AYET »

Lut peygamber ailesini ve kendine inananları da yanına alır ve arkasına bakmadan oradan çıkar ve tufan kopar.

Bu tufan sırasında lut peygamberin de karısı helak olur.

HİCR S.73-76.AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz)çığlık yakalayıverdi. Anında(yurtlarının)üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır. O(şehirde)
gerçekten bir yol üstünde(hâlâ) durmaktadır.

İsrail ve Ürdün arasındaki olan ölü deniz olarak bilinen ve seviyesi bütün Denizlerden alçak olan konumdaki bu bölgede bu hadisenin olduğu tahmin edilmekte ve delillerle de bunu ispatlamakta. Gölün hemen çok yakınında iki metre kadar tek başına bir taş durmakta bu taşın lut Peygamberin karısı olduğuna inanılmakta. Öyle anlaşılıyor ki Lut Peygambere o bölgeyi terk ederken Ayette arkasına bak maması öğütleniyor. Rivayete göre Lut Peygamberin karısı Lut Peygamberin arkasından gelmek istemiş fakat hakkın hikmeti tecelli etmiş ve arkasındaki çığlıklara bakmak istediği anda taş kesilmiştir.

Ölü deniz son derece tuzludur binlerce yıldır çevresine verimsiz olmuş hala pek çok bölgesi rahatsız edecek kadar kokular salgılamaktadır.

Değerli arkadaşlar günümüzde akla hayale gelmeyecek sapıklıklar var gücüyle Aile yapımızı tehdit eder hale gelmiştir.

LİVATA: olayı yaygınlaşmış hastalık haline gelmiştir.

Erkekler arasındaki Sapık Cinsel ilişki ve Kadınlar arasında Lezbiyen ilişkiler Dünya düzenini Tehlikeye sokma yolunda hızla ilerliyor.

Bize düşen görev Çocuklarımıza bu konuda yeterli bilgiyi aşılamak bu tarz insanlardan uzak durmak ve dinimize bire bir sahip çıkmakla mümkündür.

Sizlere birkaç adet de hadislerden örnekler vermek istiyorum:

“Kadının kadına yaklaşması(ilişki kurması)zinadır”
HADİS-İ ŞERİF. (TABERÂNİ)

“Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmaz”
HADİS-İ ŞERİF.(Hatib)

“Erkek erkekle, kadın kadınla yetinirse, ümmetim helâk olur”
HADİS-İ ŞERİF.(Hâkim, Beyheki)

“Erkek erkeğin, kadın kadının avret yerine bakamaz, helal değildir”
HADİS-İ ŞERİF. (Abdurezzak)

“Cehennemin en pis kokan yeri, zina yapanların bulunduğu kısımdır”
(Atâ bin Meysere El-Horasani)

Hollanda da Devlet adeta sapıklığa davetiye çıkarmakta Kadının Kadınla Erkeğinde Erkekle Evlenmesine izin vermekte ve diğer Avrupa ülkeleri de özgürlük adına bu duruma sıcak bakmaktadır. Tarihin derinliğinde geçmiş zamanlarda da Avrupa’nın bu konularda sicili pek temiz değildir.

Neyse sizi daha fazla can sıkıcı şeylerle meşgul etmek istemiyorum.

Diyeceğim o ki;

Dinimizi tanıyalım bizim iyiliğimize olan ve bizi her türlü kötülüklerden alıkoyan, bir Din’e sahibiz çok şükür.  Yüce yaratıcımız bir yasak koymuşsa göründüğü üzere o yasağı çiğneyenler bu Dünyada da cezasını çekiyor. İşaretler bu doğrultuda umarım bu konuda daha da dikkatli oluruz. Sizleri bilgim dâhilinde araştırmam sayesinde elimden geldiğince bu konularda bilgilendirmeye çalıştım umarım faydalı olmuşumdur yanlışlık kusur İnsanlara mahfuz bir şeydir her ne kusurum varsa af ola.

Hasan TOSUN

 
Toplam blog
: 21
: 606
Kayıt tarihi
: 14.08.08
 
 

Merhabalar Ben Hasan TOSUN 1974 yılında, Aksaray ilinin Eskil ilçesinde doğdum. Şiirle ve Yazarlı..