Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '07

 
Kategori
Mizah
 

Çok “Çalışkan” lar ( 2 )

Çok “Çalışkan” lar ( 2 )
 

Kılıbık, hızlı gonzales; bir gün Bursa da Kenan doğulunun konseri varmış ve arkadaşlarıyla konsere gideceklermiş, yolda giderken telefonu çalmış, arayan eşi, neredesin kılıbık demiş, bizimkisi cevaplamış konsere gidiyorum!

Bunun üzerine eşinden fırça yiyen kılıbık eşine hayatım beni arkadaşların yanında rencide ediyorsun demiş.

Biraz daha konuşmalar devam ediyor ve bizim kılıbığın eşi telefonu kapatınca hemen taş fırın kesiliyor ve başlıyor telefonda kendi kendine konuşmaya; kapat len telefonu, sana hesap mı vereceğim, istediğim yere giderim diyor!

Meraklı Melahat; o kadar meraklıymış ki dışarıda birileri bir şeyler konuşsun hemen yemek yapmayı bırakıyor, kukla kabartıyormuş!

Ancak bir o kadar da dinine bağlı saygılı bir insandır meraklımız!

Söz bir daha cümlenizi bölmeyeceğim; bu arkadaşımız çok gevezedir, aslında gevezeliği çok çabukçu olmasından kaynaklanıyor!

Örneğin size bir sor sorar, soruyu siz cevaplayamadan tekrar konuşmaya başlar, bende bunun üzerine döner kendisine yahu o zaman bana neden soru sordun ki derim!

Bir gün arkadaşlarıyla deponun önünde hava alıyorlar, bir arkadaşı ayağının burnunu yukarı kaldırır ve ayak topuğuyla sağa sola bir şeyler yapar ve derki ben bu hareket için çok çalıştım!

Bunun üzerine arkadaşımız bir köşeye geçer ve oda başlar aynı şeyleri yapmaya!

Çemen; bu kardeşimiz nakliye sektörüne yeni başladı.

Dolayısıyla forklift, trans palet yeni, yeni öğreniyor, bir gün bu arkadaşımızdan trans paleti getirmelerini isterler, alır ve götürür.

Trans palet yerinde durmadığı için ters çevirir amaç sabit kalmasıdır!

panelvan aracın içine girer arkasından kapı kapanır, kapı içeriden açılmaz ve içeride mahsur kalır, diğer mesai arkadaşlarının yardımlarıyla kurtulur

Resim: http://www.kaliteliresimler.com/

 
Toplam blog
: 313
: 2778
Kayıt tarihi
: 15.03.07
 
 

16.10.1974 Samsun / Havza doğumluyum. Şu anda bir lojistik firmasının ortaklarındanım. İşimde ilk..