Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16.10.1974 Samsun / Havza doğumluyum. Şu anda bir lojistik firmasının ortaklarındanım. İşimde ilkeli ve net olmaya özen gösteririm. Zamanın değerini çok iyi bilirim. Söz verirsem mutlaka yerine getirmeye özen gösteririm. Yerine getiremeyeceğim sözleri de vermem. Boş konuşmam! Boş konuşanla da konuşmam... Özel ha..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Cennetten Bir Kuş...

Değerli Mamut ağabeyim seni özleceğiz... Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın diyeceğim.. Çünkü seni iyi bilirdi herhalde demekten başka çaremizin olmadığını ölümlü dünyada birkez daha gördük.. Abi benden yana hakkım helal olsun.. Sende hakkını helal et.. Zira az dertlerimizi götürmedin.. Siz değerli evlatlarına gelelim.. Başınız sağolsun diyebiliyorum... Ama üzülmeyin, Demek ki Allah Mamut ağabeyimi bizden daha çokkk seviyormuş... Bu da güzel bişey değil mi... Yas tutmayın, emin olun kendisi de istemez di.. Ben Mustafa MUMCU ağabeyim gibi, kocaman sevgiyle anıyorum kendisini... İyi yolculuklar MAMUT abi..

31 Ekim 2011 18:30
Bloglarda üslup sorunu!

Airf ağabeyciğim kesinlikle haklısın... Uslup yüzünden takılı kaldığım birçok hadise olmuştur... Malesef toplum giderek tahammülsüzleşiyor, yapacak birşey yok...

19 Temmuz 2011 14:04
Blog toplantılarında Ankara önde! Yenisi yolda!

Arif ağabey, bir aksilik olmazsa, cumartesi sabahı 16 Nisan'da sizlerle birlikter olacağım.. Saygılarımla

25 Mart 2011 13:15
 
Toplam blog
: 313
: 2778
Kayıt tarihi
: 15.03.07