Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '17

 
Kategori
Siyaset
 

Cumhurbaşkanı CHP İçin Faşist Parti, Dedi; Nasıl Bir Faşist Partiymiş ki Adalet İçin 429 Km Yürüdü

Cumhurbaşkanı CHP İçin Faşist Parti, Dedi; Nasıl Bir Faşist Partiymiş ki Adalet İçin 429 Km Yürüdü
 

Şırnak’ta AKP il Kongresinde Konuşan cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP ve CHP’yi kastederek, “İki faşist partiyi tarihin çöplüğüne yollayın” dedi.

CHP ve HDP’nin ülkenin siyasi geleceğinde kendilerine yer bulamayacağını iddia eden Erdoğan, “2019’da yoldaşları CHP ile beraber bunların da siyasi ömürlerini doldurduklarına şahit olacağız. Sizlerden ülkemizin başına karabasan gibi çöken bu iki faşist partiyi layık oldukları yere, tarihin çöplüğüne yollamanızı bekliyorum.2023 Türkiye’sinde bu anlayışların hiçbiri kendilerine yer bulamayacaktır” ifadelerini kullandı.(internet)

Bu yazıyı okuyan, Kerim Korkut CHP’li der, ya da solcu; ilgisi alakası yok, haksızlığa gelemiyorum! Tamam, önümüzde seçim var ve bunlar siyaseten konuşuluyor; PKK’lı dediniz, FETÖ’cü dediniz, Atatürk’ü elinden aldınız, Deniz Gezmiş’i onlar astı dediniz… Sizin hiç kusurunuz yok, bütün melanetler bunlarda, insaf ya!

Doğru ya da yanlış (mahkeme karar verecek) adamlar belge olduğunu iddia ettikleri delillerle geliyorlar. CHP için PKK’yı destekliyor dediniz. İspatı mümkün mü? Değil ama ispata gerek yok ki yurdum insanı “Aaaa bak cumhurbaşkanı CHP’nin PKK’yı desteklediğini söyledi” deyip inanıyor. Aklı başında insanlar bu suçlamalara tebessüm ediyor ama vatandaş böyle değil.

Nalet gelsin hak etmiyorlarsa zaten iktidar olmasınlar! Sizin söyledikleriniz için belge göstermenize gerek yok, maşallah Deniz Gezmiş’i onlar astı diyorsunuz onlar asmış oluyor. Dürüst siyaset yapılsın, faşist diyorsunuz, koskoca cumhurbaşkanısınız, bu millet size inanır; ne yapmış da faşist olmuş, elinizde ne belge var bununla ilgili?

Onların da size karşı buna benzer şeyleri var ama iktidarda olduğunuz için icraatlarınıza bakarak bunların altını doldurabiliyoruz. Yani hükümetin bir eylemine karşı söylüyorlar. Çıkıp iddialara cevap verirsiniz. Muhalefet partisinin böyle suçlandığını ilk kez görüyorum. Ne yapıyorlar ki şu oluyorlar bu oluyorlar? Ülkeyle ilgili her şeyi yapan sizsiniz. Adamların bir şey yaptığı yok ki nasıl faşist oluyorlar!

Laiklik dayatmalarını eleştirin, Atatürkçülük anlayışlarını eleştirin, dindar insanlarımıza bakış açılarını eleştirin ben de sizinle beraberim; haklı bir eleştiri çünkü.  Faşist partiymiş!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..