Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '15

 
Kategori
Haber
 

DANIŞTAY ÜYESİ ALİ YAŞAR YURDABAK İNTİHAR ETTİ

DANIŞTAY ÜYESİ ALİ YAŞAR YURDABAK İNTİHAR ETTİ
 

Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak (Görsel neten)


Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak intihar etti

Aşağıdaki üzücü haber tüm internet sayfalarına ve Tv kanallarına düştü. İnşallah intihar değildir, bir kaza olabilir vÜlkenin şu çıkmaz durumunda insanlar tamamıyla bunalıma düştüler. İntiharlar, vurmalar, öldürmeler, terör olayları aldı başını gidiyor. Araştırma sonucu nedeni oraya çıkacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet dilerim. Ailesinin ve tüm yargı mensuplarının başı sağ olsun. İşte aşağıdaki elim haber.

NAHİDE ÇELEBİ

 


Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak intihar etti

Ali Yaşar Yurdabak kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi'nde kurtarılamadı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak, tatil yaptığı yazlıkta kalbine ateş ederek yaşamına son verdi.

Yurdabak, eşinin kardeşinin yazlığında tatil yaparken yazlığın karşısında bulunan bahçede kalbine ateş ederek intihar etti. Yurdabak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yurdabak, ikisi erkek biri kız üç çocuk babasıydı.

Yurdabak'ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ALİ YAŞAR YURDABAK KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1988 yılında mezun olmuştur. 1990'da İstanbul İdari Yargı Hâkim Adayı olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla; Danıştay Tetkik Hâkimliği, Edirne Vergi Mahkemesi Üyeliği, Edirne İdare Mahkemesi Üyeliği, Van ve Adana İdare Mahkemesi Başkanlığı ve Adana Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı yapmıştır. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı iken, 15 Aralık 2014 tarihinde Danıştay Üyeliğine atanmıştır.
 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..