Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Değişim kaçınılmaz

Her birey doğumla başlayan serüveninde ilk ağlayışla birlikte öğrenme sürecine başlar. Her yere düşüşü onu yeni tecrübelere taşır. Canı yanar, acı kayıpları olur, ama öğrenme dürtüsü ona sürekli hata yaparak yaşama zenginliğini sunar.

Evet, hata yapabilmek zenginliktir. Öyle olmasaydı ne çekilmez olurdu yaşam. Bardağın dolu tarafını görebilmeyi, hata sayısı kazandırır insana. Hata tecrübeye, tecrübe olgunluğa, olgunluk yaşamın renklerini daha canlı ve kıymetini bilmeye taşır bizi...

Farkındalık süreci başlar. Zor ama doyumsuz bir süreçtir. Çok zaman faturası yalnızlıktır. Renkleri daha belirgin görebilmeye, sesleri ayırarak duymaya başlarsınız. Ve biraz da herkes bu durumda olabilse dersiniz. İşte bu nokta yalnızlığı taşır yanı başınıza.

Yola çıkışımızın amacı ''İNSAN'' olmayı istemekten geçmektedir. ''KADIN'' veya ''ERKEK'' olmak değil de! Böylece yaşam daha olması gerektiği gibi algılanır, paylaşımlar çoğalır, yaşananlar görev olmaktan çıkar keyfe dönüşür. Enerjiniz öylesine yüksek, pozitif yaklaşımlarınız o kadar fark edilir olur ki adeta ''ateş böceği'' misali çevreniz ilgi yumağına döner.

Burada sihirli bir değnekle dolaşan bir cin'den söz etmiyoruz. Kişisel gelişim alanınıza yapacağınız ciddi bir yatırımdan dem vuruyoruz. Hani vardır ''kitap okumaya zaman bulamıyorum ki''. Hadi artık uyanın!!! Yaşam büyük bir hızla önünüzden koşar adım uzaklaşıyor. Durup seyretmeyin, ona dokunun.

İstediğinizde kendi mutlu ve sağlıklı yaşam alanınızı yaratmak öylesine kolay ki...
Evrenin çekim yasası gereği; siz yaşama neyi iletirseniz size geri dönecek de odur. Kişisel gelişimin sizde yaratacağı değişim öylesine sihirlidir ki, isterseniz var olan yaşam akışınız bile büyük bir hızla değişir. Parasal yapılanmanız, kariyer planlarınız, sağlık ölçütleriniz, ilişkileriniz herşey ve herşey sizin kendinizi taşıdığınız pozitif gelişim alanında gizlidir.

Kendinizi keşif yolculuğuna gecikmeden çıkın. Yeteneklerinizi, hayalgücünüzü ve birey olarak yaratabileceklerinizi bulun. Çünkü bilin ki mutlu olmanın tek kaynağı sizsiniz. İhtiyacınız olan tek şey ''SİZ''siniz.

 
Toplam blog
: 12
: 598
Kayıt tarihi
: 09.05.07
 
 

Son dört yıldır profesyonel eğitim danışmanlığı yapıyorum. 18 yıllık satış dünyası tecrübesine sahib..