Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Deniz Seki O Ses Türkiye'ye Jüri Oluyor!

Deniz Seki O Ses Türkiye'ye Jüri Oluyor!
 

 
 
Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi kuşkusuz Deniz Seki. 2014 yılının Kasım ayından beri uyuşturucu yüzünden hapiste bulunan ve yaklaşık 2,5 yıl sonra 5 Haziran Pazartesi günü 16.00 sularında tahliye edilen Deniz Seki'den bahsediyoruz 2 gündür. 
 
Şahsen uyuşturucu yüzünden ceza almasını gayet haklı bulsam da, arada kaynamış olmasına ve diğer ağır suçlarla hakim karşısına çıkan diğer suçlulara oranla daha çok ceza çektiğine inanıyorum. O yüzden Deniz Seki'nin geç de olsa özgürlüğüne kavuşmasına çok sevindiğimi söylemek isterim. İnşallah bir daha bu tür bir imtihan ile karşı karşıya kalmaz da doğru düzgün bir hayat sürer.
 
Bu özgürlük haberinin ardından hemen yeni bir işin haberi ile karşımızda Deniz Seki. Hem de önemli bir haber ile.
 
Yıllardır ekrana gelen ve şarkı türkü konusunda ülkenin iliği kurutan O Ses Türkiye'yi biliyorsunuz. Acun'un Show,Star ve TV8 ekranlarında 2011 yılından beri ekrana gelen O Ses Türkiye'nin her sene jürisinden birisi ayrılıyor. Son olarak bildiğiniz gibi Ebru Gündeş'in yerine Sibel Can gelmiş, ancak en son olaya dahil olmasına rağmen en çok para alanın Sibel Can olduğunu öğrenerek irkilmiştik. Şimdi ise Sibel Can'ın yerine Deniz Seki'nin geleceğini öğreniyoruz.
 
Acun Ilıcalı, Seki'nin bu hapsolma ve özgürlüğüne kavuşma durumları yüzünden sahip olduğu haber gücünü mü kullanmak istemiş bilmiyorum. Belki de Deniz'e nefes aldırmak ve onu yeniden bu yalan dünyaya dahil etmek istemiştir kim bilir.
 
Sonuç olarak ; yeni sezonda büyük ihtimalle Sibel Can'ın yerine Deniz Seki'nin yer aldığı bir O Ses Türkiye jürisi göreceğiz.
 
Bakalım görelim neler olacak.
 
 
 
Anıl KOLDAŞ
 
koldasanil@gmail.com
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..