Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Yeni dizi Dolunay sosyal medyanın favorisi!

Yeni dizi Dolunay sosyal medyanın favorisi!
 

dolunay dizisi


No Dokuz imzalı Dolunay Dizisi Yaz dönemine açılış yapacak olan romantik, komedi konusuyla seyirciyle buluşacaktır. Başrollerini Özge Gürel, Can Yaman'ın, paylaştığı dizinin ismini ise sektörün büyük emektarı Türkan Şoray, tarafından koyulmuştur. Deneyimli oyunculardan yanı sıra, ilk defa yüzünü göreceğimiz isimlerde yer alacaktır.

Bir kızın büyük hayalleri uğrunda verdiği mücadele de gerçek aşkı tanıma serüveni hikaye haline alacaktır. Nazlı (Özge Gürel), en büyük hayali profesyonel, japon kültürüne hakim bir aşçı olmaktır. Öğrenci olduğundan dolayı zor geçinmektedir. Yeteneğini kullanarak ek iş yapmaya karar vermesiyle zengin iş adamı Ferit (Can Yaman), yanında işe başlayarak bütün hayatı değişecektir. Tesadüflere dayalı, imkansızlıkları imkan kılacak olan Nazlı ve Ferit, aşkı çok konuşulacaktır.

Gürel, son zamanlarda yer aldığı dizi projelerinde pek yüzü gülmemiştir. Yaz dizilerde daha fazla başarı sağladığı kariyer geçmişinden anlaşılmaktadır. Kendisine yine çok yakışacak bir karakter verildiğini ve sosyal medya da büyük ilgi görerek dizinin bu sezon adından fazlasıyla söz ettireceğini düşünmekteyim. Star Tv yayın akışını incelediğimde bir çok dizisi sezon arası verecektir. Tahminlerime göre Çarşamba veya Pazartesiyi dolduracak. Sizce Dolunay, tutar mı?

Dizi Tutkunu

https://www.dolunayfragman.com/

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..