Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '10

 
Kategori
Futbol
 

Derbi öncesi moral : Konyaspor 1-4 Fenerbahçe

Derbi öncesi moral : Konyaspor 1-4 Fenerbahçe
 

Fenerbahçe Konya'da oldukça başarılıydı.


Fenerbahçe için şüphesiz ki önemli bir galibiyetti. Ligin üst sıralarına tırmanma fırsatıyla beraber, Galatasaray derbisi öncesinde moral depolamak için iyi bir şanstı. Fenerbahçe bunu gerçekten iyi değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin oynadığı futboldan bahsetmemiz gerekirse, son derece organize oynuyorlar. Özellikle duvar pasları mükemmeldi. Ayağa pas yapıyorlar, futbolcular arkadaşlarının nasıl oynayacağını ve nasıl hareket edeceğini biliyorlardı. Bu da Fenerbahçe adına şüphesiz büyük bir artıydı.

Bu gece dikkatimi çeken bazı isimler var. Birincisi Miroslav Stoch. İlk zamanlarından beri onun 11'de olması gerektiği fikrini savunuyorum. Son derece çalışkan bir futbolcu, özellikle uzaktan şutlarıyla da çok etkili olabiliyor. Fenerbahçe'de sürekli oynaması gereken, iyi bir futbolcu. Bugün de kendini gösterdi. Derbi öncesi Aykut Kocaman'a bir mesaj verdi.

İkincisi Semih. Semih, sakatlanan Özer'in yerine oyuna girdi. Çalışkanlığıyla dikkatimi çekti. Açıkçası Milli Takım sonrası böyle bir performans beklemiyordum Semih'ten ama sanırım beklentilerin üzerinde bir performans gösterdi bugün.

Bir de Volkan Demirel... Volkan, iyi bir dönüş yaptı. Bugünkü kurtarışları fevkaladeydi. Fenerbahçe için gerçekten savaşan, iyi bir kaleci.

Derbi öncesi iyi bir görünüm sergiliyor Fenerbahçe. Olumlu futboluyla dikkat çekiyor. Futbol oynaması bilen bir takım var sahada. Eğer Fenerbahçe, derbide de böyle oynarsa, kendi seyircisi önünde o maçı da rahatlıkla alır. Bunu yapabilecek düzeyde bir form grafikleri var. Şapka çıkarılacak bir futbol vardı bugün sahada Fenerbahçe adına. Derbiyi de izleyeceğiz ve göreceğiz...

Ayrıca sakatlanan Özer Hurmacı'ya geçmiş olsun dileklerimi iletmekle beraber sahalara en kısa sürede dönmesini temenni ederim.

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..