Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Derbi sonrası ''çiş'' krizi

Derbi sonrası ''çiş'' krizi
 

Mehmet Topuz'un Melo'nun taklidnii yapması ortamı gerdi


Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı kendi evinde 2 - 1 yenmesiyle sona eren derbi karşılaşmasında maç sonu sevincinde Mehmet Topuz'un Melo'nun köpek taklidini yaparken Arena'da ortaya işer gibi harekette yapması biranda ortamı gerdi. 

Türk Telekom Arena’dan galibiyetle ayrılarak ezeli rakibi Galatasaray ile puan farkını 2'ye indiren Fenerbahçe’de maçın bitiş düdüğünün ardından büyük bir sevinç yaşandı. Galatasaray karşısında başarılı kurtarışları ile dikkatleri üzerine çeken Volkan Demirel, takım arkadaşlarını orta yuvarlağın etrafına toparlayarak sevinç gösterisinde bulundu. Fenerbahçeliler galibiyeti kutlarken Christian gruptan ayrılarak Mehmet Topuz'a köpek çağırma hareketi yapmaya başladı. Melo'nun meşhur pitbull taklidini canlandırarak arkadaşlarını güldüren Topuz'un birkaç saniye sonrası sahaya işer gibi bir hareket yapması bardağı taşırdı. 

Topuz’un ‘pitbull’ taklidi önce sarı-kırmızılı tribünlerden tepki aldı. Sonra da Galatasaray İdari Menajari Şükrü Hanedar bu harekete tepki göstermek için Mehmet Topuz'a doğru ''yaptığınız ayıp'' diye  bağırarak hareketlendi. Bu arada Volkan Demirel'in Hanedar'ın üzerine yürümesiyle ortam iyice gerildi. Kalabalık itiş kakış arasında soyunma odası koridorlarına girdi. Caner'le Galatsaraylı futbolcular arasında da ağız dalaşı yaşandı. Bu arada devreye giren Fatih Terim, "Herkes soyunma odasına girsin" diye bağırıp takımını gergin ortamdan uzaklaştırdı. Cim-Bom’un hocası, soyunma odası koridorunda gördüğü Topuz’un yanına sinirli bir şekilde giderek, “Ne yapıyorsunuz? Hiçbir olay çıkarmayan taraftarları niye tahrik ediyorsunuz?” diye çıkıştı. Sarı-lacivertli futbolcu Terim’e “Sevinmeyecek miyiz hocam?” deyince, Cimbom'un hocası “Sevineceksiniz ama ortamı germeden!” karşılığını verdi. Tartışmayı gören Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Topuz’un kolundan sinirli bir şekilde çekerek “Soyunma odasına git” dedi; ardından Fatih Terim’i sakinleştirdi. 

Maçın sonunda kaleci Volkan'a galibiyet sevincini orta sahada kutlamalarının ortamı gerip germediği yönündeki bir soruya, "Adamlar berabere kalınca seviniyorlar, bırakın da biz galip gelince sevinelim" diye cevap verdi. Sahada yaptıkları köpek yürüyüşünün, Felipe Melo'nun pitbull yürüyüşüne gönderme olup olmadığı konusunda ise, "Biz Mehmet Topuz'a aramızda 'Kangal' diyoruz. Bunu da herkes biliyor. Onun taklidini yaptık. Melo ile ilgisi yok. Mehmet, Kangal taklidi yaptı. Kimse yokken Mehmet vardı. Pitbull yokken Kangal vardı. Büyütmeyin bu kadar" dedi. Bu sırada futbolcular ”Kangal Topuz” diye esprili biçimde tempo tuttu. Kangal sevinci sahada kalmadı, takım otobüsünde de sürdü. Önce Caner, Mehmet'e, 'Kangal mı pitbull mu' diye sordu. Topuz da 'Bunun yorumunu kamuoyuna bırakıyorum' cevabı verdi.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..