Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '09

 
Kategori
Siyaset
 

Derindeki kökler

Derindeki kökler
 

Yorumsuz.


Hani intihar deyip geçiştirmişlerdi bizim kırk yılda bir gelen deha mühendislerimiz vardı MKE de görevli zaman içinde eritmişlerdi Amerikan abilerinin emriyle kimine intihar deyip kiminede faili meçhul denilmişti.

Aileleri her ne kadar intihar olmadığını ısrar etselerde bir türlü failleri bulunamıştı, derin devlet emir eri devlet dedikleri bu olsa gerek Hırant Dink'e yapılan saldırının failleri kısa sürede yakalanırken istenirse uzayda dahi olsa bulunabiliyormuş.

Derin ki ne derin bir devletmiş kazdıkça altından pis kokular geliyor, halkımız ne kadar şakşakçı bir zamanlar vatan sizinle gurur duyuyor diye bağırıyorlardı bugün tutuklananların çoğunluğuna nerde o bağıranlar neden suskunlar?

Bir zamanlar yine uçak düşmüş değerli profesörlerimiz hayatını kaybetmişti, şimdi düşünüyorum derin devletin derinlerindemi kaldılar acaba o günlerde bu bir plotaj hatası denilip geçiştirildi bu bir derin devlet sabotajı olabilir mi?

Uğur Mumcu evinin önünde katledilirken failleri hala bulunamadı düşünüyorum tanrının rahmetini görsün acaba Rahmetli Uğur MUMUCU da çok şeyler bildiği için derin devletin kurbanımı olmuştu?

Susurluk olayında, Adnan Kahveci'nin trafik azasında derin devletin izleri olabilir mi?

Rahmetli sayın Turgut ÖZAL'ın ölümüde şaibeli denilmişti zannedersem her taşın altından derin devlet hikayesi var.

Derinlere indikçe öyle anlaşılıyorki kökler her yöne yayılacak taki 70 li yıllara kadar uzanacak.

DERİNLERDEKİLER DEVLET Mİ? DERİNLERDEKİLERMİ DEVLETİN PEŞİNDE?

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..