Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Ders çıkartılacak 2 olay

Ders çıkartılacak 2 olay
 

Sevgiliniz yanınızdayken gözünüz genelde hiç bir şey görmez. Ama acaba durum onun içinde aynı boyutta mı? Yani siz onun gözünün köküne bakarken onun ki nerelerde kim bilir?

Bir gün kardeşimle bir alışveriş merkezindeyiz. Alış yapıyoruz. Mağazaların önünden geçerken bir arkadaşımızı gördük. Bir sevgilisi olduğunu biliyorduk ama daha önce hiç görmemiştik. Neyse çiftimiz konuşa konuşa geliyor karşıdan, biz de kardeşimle bekliyoruz yanımıza gelsinler de konuşalım diye bu arada beklediğimizi de çaktırmıyoruz. Neyse bir de ne görelim arkadaşımız Serdar bizi görmezden geldi ve öylece devam ettiler taa ki en köşedeki vitrinin yanından sağa çark yapana kadar. Buraya çok dikkat edin lütfen çünkü biz uyuyan bayanlar için oldukça önemsenesi bir konu; döndü ve bize gülümseyerek göz kırptı. Hani; "sizi gördüm ama benim hatun kızar diye konuşamadım" der gibiydi.

Biz kardeşimle şoktayız ama yine de bastık kahkayayı. Ama ne muziplikler geçmedi ki aklımızdan. Aldatılan sevgili numarası yapalım dedik, sonra vazgeçtik. Kolundan tutup, “sen kimi görmezden geliyorsun, hain adam” diyelim dedik sonra acıdık vazgeçtik ama epey güldük o gün.

Sonra hemen kendimize pay çıkardık; demek ki neymiş, erkeklere güven olmaz.

Bir gün sinemadayız kardeşimle. O gün de nasıl çocuklar gibi şeniz. Gülüyoruz eğleniyoruz, zaten biz kardeşimle dışarı çıktığımızda mutlaka çok eğleniyoruz. Neyse bize verilen biletteki koltuklara oturduk. Şans bu ya yanımızda da bir çift oturuyor. Filmin ilk günü, mutlaka izlemem lazım, aylardır gelmesini beklediğim film nasıl mutlu olmam. Gülüyoruz eğleniyoruz ama öyle böyle değil. Bu arada kardeşim o gün olabildiğince şık. Bir içim su yani. Ben bile gözlerimi alamıyorken, hemen yan koltukta sevgilisinin yanındaki çocuk ona bakmakla nasıl suçlanmasın. Hâlbuki çocuk hiç bakmamıştı ama hırçın ve asi kız; sevgilisini kaptırmaktan korktuğu için, ki o çocuk bizce; çok ama çok kötüydü, “dayanamıyorum saçmalıklarına” deyip kızımızı filmin orta yerinde terk edip gitmişti. Çocuk önde, kız onun arkasında, biz şaşkın "ne oluyor yahu” demeye kalmadan film ilk arayı verdi. Hemen bekleme salonuna çıktık. Tartışma büyük hararetiyle bir kez daha gözlerimizin önündeydi ve mutsuz son; çocuk sinemadan ve kızdan koşarak uzaklaştı.

Şimdi, iki örnek size, çıkarılacak dersler büyük.

Ders 1 : kendine güveniniz her zaman tam olsun.
Ders 2 : sevgilinize arkadaşlarınız konusunda taviz vermeyin. Yoksa arkadaşlarınız bizim kadar anlayışlı olmayabilir.
Ders 3 : sevgiliniz yanınızdayken aslında başka birilerine göz kırpabilir dikkat edin. Çünkü biz o gün Serdar’ın kız arkadaşı için çok üzülmüştük.
Ders 4 : Sevgilinizi olur olmaz konulardan kıskançlık krizinin sorumlusu haline getirmeyin önce kendinize bir bakın.
Ders 5 : çok kıskançsanız sevgilinizi daima hemcinslerinizin oturduğu tarafa oturmasına özen gösterin.
Ders 6 : Onu da siz yazın artık….



Anlayamadığım Not: Bide benim anlayamadığım bir iki nokta var, oda hemen arka sayfada : http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=57859

 
Toplam blog
: 139
: 3267
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Ya herşeyim ya hiçim.... Birbirinden güzel fotoğraflarıyla yazılarımı destekleyen canım arkadaşı..