Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '11

 
Kategori
Deneme
 

Dışlanma

Dışlanma
 

www.itusozluk.com


Tavır ve davranışları kümenin benimsediği törel ölçülere uymayan ve kişiliğinin eğilimi tespit edilen kimseler” toplum tarafından ergeç dışlanmaya mahkûmdurlar! Normal insanlar; yanında gözü göz, sözü söz olmayan bu tür insanlarla bırakın yüz yüze gelmeyi, bulundukları muhitte hava bile almak istemezler… 

Kişi işine geldiği zaman kişisel özgürlüğünden bahseder, işine geldiği zaman toplumsal düşünceye hâkim olmaya kalkarsa ve bunu destekleyen kendi gibi yoldaşlardan oluşan bir çevresi varsa bu gruptan korkmak gerekir! 

Allah kimseyi bu düşüncede ki insanlarla bir araya getirmesin. Kişiler, mevcut durumunu ve ortamını, söz konusu kişilerin dillerinden dökülen hayır ve hasenattan sonra çok ararlar! 

İyisi mi boş geçin, görmezden gelin. Zaman süzgeç gibi'dir, eler geçer... 19 dan sonra 20 gelir, 21-22-23-24 diye seri devam eder. Yoldaşlar ise seri içinde rol almak için destek yazılarına devam ederler. Ve bizler bu seriyi Brezilya dizisi gibi izlemeye devam ederiz (!) 

Türkiye’nin ve hatta dünyanın böyle yetenekli insanlara ihtiyacı var tabi. Engel olmamak lazım… Bırakalım garibanlar bu bollukta bayram yapsınlar… 

Üç kere değil; üç buçuk kere maşallah! 

M.Talip Girgin  

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..