Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1961 Ankara doğumluyum, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum. Mesleğim Maliye. İlgi alanım psikoloji, parapsikoloji, islamiyet ve dinler, dünya ekonomisi.

Psikolojide sevdiğim yazar Erich Fromm.

İslami konularda Gazalinin kitaplarını okurum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
‘Suyun Kadınları’ Susmayacak!

vermemek lazım şimdi kürtçe başka pkk başkadır.biri masumdur öteki can alandır.yani neden bu tür tepkilerle pkk güçlensin.bırakın kürtçe söylesin,bırakın türkçe söylesin,bırakın arapça söylesin bunda bişey yok.pkk nın dili kürtçe değil pkk nın dili decalın dilidir.deccalden emir alırlar.

16 Temmuz 2011 14:19
Aldatılıyorum, ama onu halen seviyorum ne yapmalıyım?

yani internette bir anlık ve ciddi birşey değildir.bu tür şeyleri yaparlar yani konuşurlar ama sonu yoktur.bu gerçek olmayan durumu senin vereceğin yalnışx tepki gerçeğe dönüştürebilir.rahatsız olmanda doğal.bü tür şeyleri konuş ve kocana yasakla.boşanmayı düşünme.

29 Nisan 2011 20:39
Anneciğim boşan artık, çalışır sana bakarım

kendisi boşanırsa allah yaradım eder.allaha güvenip boşansın.sosyal yardımlaşma kendisine 3 ayda 200 tl verir.kızına burs verirler.belediye gıda yardımı yapar.kendini kocasına vasi tayin etsin,boşanırsa evlerin birini alır en azından.zalimin zulmünden kaçsın allaha sığınsın çünkü kocasının evinde para var ve insi şeytan haline gelmiş kocası var.bence şeytandan uzaklaşsın.

26 Nisan 2011 23:48
 
Toplam blog
: 4
: 543
Kayıt tarihi
: 17.10.08