Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '20

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Dostlara Özlem...

Burada olan ya da olmayan, küçük dokunuşlarla dahi olsa hayatıma dokunan ve benim de onlarınkine bir şekilde dokunduğum tum guzel dostlarıma, arkadaş ve akrabalarıma bir tebessüm ictenligiyle "merhabalar" ve uzak da olsanız güzide varlığınız için teşekkürler.

Yasam bir karşılaşmalar, birleşmeler ve ayrılıklar bütünü.Tıpkı o büyük kaos içinde sürekli devinen sonsuz, dipsiz bucaksız evrende (gök cisimleri arasinda) olduğu gibi. Ayriliklari, kaybedisleri bu dogal kozmik bilgiyle belki de hos karşılamak gerek.

Sekiz ayı aşkın bir süredir adeta saklambaç ve köşe kapmaca oynayarak sıyrılmaya çalıştığımız bu malum salgin nedeniyle, birçok eski dost ile ayri düştük. Onları çok özledik. Sanal görüşmelere tutsak kaldik.Hatta bazılarını kaybettim mi acaba diyorum bazen. Aslinda kaybetmedik, o kişiler bir süreliğine ait oldukları yerlere geri döndüler, cekirdek ailelerine ve ilk planda hayatta kalmayı esas alan önceliklerine. kapıldılar diye de düşünuyorum.

Bu düşünceyle -bu olağandisi koşullarda- dogal olarak güç yitirmeye yüz tutan huzurumu bir nebze de olsa geri getiren yanımı güçlü tutmaya çalışıyorum. Unutmayalim ki koşullar ne olursa olsun icsel huzur iyi bir yaşamın kapısını aralar.

Hayalim o ki,er ya da geç- ya 2021'in ikinci yarısında veya 2022 yılbaşında-- yine masalar donanacak, canlı sohbetler eşliğinde beraberce yenilip içilecek. Zihinler, ruhlar ve bedenler hep birlikte eskisi gibi yeniden canlanacak

Kalin sağlıcakla ve sevgiyle...

İ.Ersın Kabaoğlu,

3 Aralık 2020, Ankara

 

 
Toplam blog
: 366
: 2333
Kayıt tarihi
: 05.10.07
 
 

Samsun/Ladik doğumluyum. Çocukluğum ve ilk gençlik yıllarım babamın görevi gereği ülkemizin Orta ..