Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '16

 
Kategori
Güncel
 

Dün, merkezinde PKK çadırı kurduran Brüksel, bugün terörün hedefi oldu!

Dün, merkezinde PKK çadırı kurduran Brüksel, bugün terörün hedefi oldu!
 

internetten alınmıştır


Terör, kendini besleyen devletleri de vurmaya başladı. Daha dün, Brüksel'in göbeğinde PKK çadırları kurduran Belçika bugün terör darbesi yedi...Geçmiş olsun!

Önceki gün bizim İstiklalimizi vuran terör bugün Avrupa'nın istiklalini vuruyor...Aslında AB'nin istikbalini de vuruyor. Avrupa artık güvenli bir bölge değildir.

Avrupa hala terör sorununa "Haçlı kafası" ile bakmaya devam ederse, daha beter olacaklarına şüphe yok...Haçlı kafası dediğim, Müslümanları sürekli düşman gören kafa.

Şu an için otuza yakın insanın öldüğü Brüksel saldırısından sonra Avrupa teröre bakış açısını değiştirir mi?...Yoksa, aynı Haçlı kafasıyla bakmaya devam eder mi?

Eğer, Avrupalıyı biraz anlamışsak, bu saldırılardan da Müslümanara saldırmak için fırsat çıkaracaklar. Tıpkı ABD'nin 11 Eylül'ünde olduğu gibi...Paris saldırılarından sonra olduğu gibi...

Zihniyet değişmeden bakış değişmez...Bu saldırılar Avrupadaki ırkçılığı körükleyecek, İslam düşmanlığını artıracak ve Avrupa "medeniyeti"ni yeniden tam anlamıyla Haçlı birliği haline getirecek.

Avrupa, Türkiye ile işbirliğine gitseydi; hatta Türkiye'yi AB içine alsaydı; Doğu ve Batı arasında yumuşak geçişler yapılsaydı ve terör ortak düşman olarak görülseydi ne İstanbul vurulurdu ne Brüksel!

Ama onlar bütün faturaya Türkiye'ye yüklemeyi ve her defasında terörü kategorize ederek "kendi terörist"lerini kollamayı seçtiler.

Oysa, benim teröristim anlayışı yılanla çuvala girmekten beter bir durumdur. Senin beslediğinin yılanın seni sokmayacağını nasıl garanti edersin!

Brüksel'deki bu vahşi saldıralar muhtemelen Müslüman ve Türk insanları da vurmuştur...Tıpkı İstiklal Caddesinin göbeğinde İsrail vatandaşlarını vurduğu gibi...

Dünya artık büyük bir köy diyorsak, bu köyde herkes her yerde bulunabiliyor, her yerde vurulabiliyor.

Türkiye her tür terörü yaşayan bir ülkedir...Yıllarımızı anarşiye teröre verdik ne yazık ki...

Ama, "İçimizdeki Batılı"ların korku ve yenilgi ruhunu yayma çabalarına rağmen elli yıldır teröre yenilmedik...Millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi bozmadık...Bir birimizle savaşmadık.

Brüksel saldırısı bir kere daha "senin terörün, benim terörüm" anlayışını vurmuştur...Esasen bütün terörler onlarındır, bizim "terörümüz" yok!

Dünya aklını başına almalıdır...Terör, Şeytanı bir yapının eseridir...İnsan, bu noktada Şeytana teslim olursa, insanlığını düşmanı olan Şeytan, her noktadan terör yapmaya devam edecektir.

Umarız ki, bugün insanlık bu Şeytani yapıya ortak tavır koyabilir... Bütün politikalarını kendi menfaatleri üzerine kurmuş Batı kafasından bunu beklemek biraz zor olsa da dileğimiz budur.

Brüksel'e geçmiş olsun, diyoruz...Belçika halkının acısını paylaşıyoruz.

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..