Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '22

 
Kategori
Eğitim
 

Dünya Hali

 

NE YAPMALI?

 

Bir yerde sır varsa, birilerine tuzak kuruluyor ya da bir hile açık olduğunda birileri gizlilik gerektiren işini yapamayacak demektir.

Bir yerde yalan bolsa birbirine yalan söyleyen insanlar birbirine yalan söylüyor, herkes birbirine yalan söylediğini biliyor çünkü kendinden biliyor; buyurun işte dünyada düzen!

Dün söylediğinin bugün tersini söylüyor, baksan ciddiyet abidesi de dün ne demiş bakıyor insan, insan olanın nasıl yüzü kızarmaz diye düşünedursun, işler böyle işliyor buyurun buradan.

Korkan, korktuğundan susuyor, susan saygısından değil, edebinden hiç değil çünkü kapalı kapılar ardından saydırıyor edebinden olsa susardı diyor insan zira haksızlığa uğrayıp da susan insan zayıf değilse susmaz, zayıfsa sırasını bekler, böyledir bu işler.

Belgelerle bilgiler bir değil, yetki sarhoşu, zafer sarhoşu, ölümsüzlüğüne inanan yürüyen cenazeler mezarlığı bir dünyada böyle oluyor aşağı yukarı bu işler.

Her şeye bedel biçmekte insan kadar maharetli bir canlı yok, hayaller bile hatta en çok da hayaller alınıp satılıyor.  Hayallerini öldür, alınma satılma. Çık git pazardan diyor ama gönül mü desem, insana yüklenen yazılım mı nedense izin vermiyor. O yüzden de en çok insan alınıp satılıyor, hayal değil, gerçek…

 

 

 

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..