Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '10

 
Kategori
Futbol
 

Dünya Kupası 2010 (A Grubu)

Dünya Kupası 2010 (A Grubu)
 


Henry'nin eliyle grup aşamasına gelen Fransa, bu grubun mutlak favorisi.Başlarındaki Domenech'in oynattığı kötü futbol, ellerindeki yıldızları değerlendirmelerini engelliyor.Gol atmakta çok zorlanıyorlar, oynadıkları futbol vasat ve en son hazırlık maçında Çin'e mağlup oldular.Yine de, grubu birinci bitiricekleri garanti gibi.Ribery'nin performansı etkili olacaktır.

Güney Afrika'nın ise ev sahibi olmaktan başka pek bir artısı yok gibi, he bir de Brezilyalı teknik adam Parreira.Ev sahibi olmasalar, burda göremezdik onları.Henüz kimsenin alışamadığı vuvuzela sesleri, statlarda onlar için ayrı bir avantaj olacak.Güney Afrika'nın forveti Mphela, en dikkat edeceğim isim olacak.Gruptan çıkmaları imkansız gibi birşey.

Uruguay ise Meksika ile birlikte ikincilik için aday takımlardan birisi.Lugano'lu, Caceres'li bir defans hattının yanında Forlan'lı ve Suarez'li bir hücum hatları var.Gerek Forlan, gerekse Suarez iyi bir sezon geçirdiler.Tek sorunları orta saha.İkincilik için Meksika ile kapışırlar.

Meksika da sürpriz yapmaya açık bir takım.En son oynadıkları Concacaf Gold Cup'ta gösterdikleri performansı göz önüne alırsak, gruptan çıkma ihtimalleri yüksek.Yakından tanıdığımız Gio Dos Santos'un yanı sıra Arsenalli Carlos Vela, tecrübeli Blanco ve West Hamlı Franco ile oluşturdukları bir hücum hattı var.Defansta Marquez gibi bir tecrübe var, onun da son kupa macerası olacak.Hücum hattındaki bir ismi daha unutuyordum;Guardado... Deportivo'nun sol kanat oyuncusu Guardado'nun sürpriz bir çıkış yapması muhtemel.Kaleci Ochoa'ya da dikkat!.. Uruguay ile keyifli bir kapışma içerisinde olacaklar.

 
Toplam blog
: 16
: 691
Kayıt tarihi
: 22.05.07
 
 

1994 yılında doğdum. İlköğretim öğrencisiyim. Hergün yeni birşeyler öğreniyorum. Milliyet Blog yaz..