Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '13

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

E-tahsilat sistemi ile para nasıl toplanır ?

E-tahsilat sistemi ile para nasıl toplanır ?
 

Şirket, kobi, holding ve  sivil toplum kuruluşlarındaki muhasebeci ,tahsilatçı veya finansçıların çalışırken en zorluk çektiği konu hepimizin bildiği üzere tahsilat yapmak veya aidat toplamaktır.

Tahsilatçı genelde Cuma günleri yola çıkar ve başlar tahsilat kabusu… Ya alacaklı yerinde değildir, ya kasasında  para yoktur veya parça parça ödemek ister. İşte tam da burada kabus başlar ve tahsilat bir dert olarak karşımıza çıkar.

Ancak teknoloji işte burada artık devreye giriyor.Gelişen bilişim teknolojisi paraya da el uzatıyor artık.

Yeni teknoloji sistem de e-tahsilat ile artık tahsilat yapmak çok kolaylaşıyor.Müşteriye gitmeden , oturduğunuz yerden müşterinin ister kredi kartını alarak isterseniz müşteriniz kendi kartı ile kendisi ödeme yaparak size olan borcunu ödeyebiliyor.Hem de kredi kartına taksit avantajı da sunabiliyorsunuz.Müşteriniz e-tahsilat kredi kartına ile parça parça öderken siz bankadan paranızı tam alıyorsunuz.Her iki tarafta mutlu oluyor.

E-Tahsilat sistemi bir web sitesi gibi çalışıyor ödenecek tutarını yazdıktan sonra kredi kartı bilgilerinizi de yazıyorsunuz ve öde tuşuna baştıktan sonra hop para sanal pos hesabınızda…

Teknoloji güzel şey, güzel şey teknoloji demekten alamıyor insan kendini.

Kaynak : E-Tahsilat Sistem

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..