Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '13

 
Kategori
e-Ticaret
 

E-Ticaret Siteleri için Sosyal Medya neden önemlidir ?

E-Ticaret Siteleri için Sosyal Medya neden önemlidir ?
 

E-Ticaret siteleri için sosyal medya neden önemlidir diye çoğu site sahibi sormakta ve cevabını tam alamamaktadır. Aslına bakarsanız bunun cevabı çok da basittir. Günümüz de sosyal medya hayattır.

Otobüste, evde, yolda, arkadaşımızla kısacası her an her yerde cep telefonumuzla veya bilgisayarımız ile çoğunlukla sosyal medya hesaplarımız hep açık. Takip ediyor, paylaşıyor, yorun yapıyor ve merak ediyoruz…

Bu kadar çok hareketin olduğu sosyal medya ise eski ayaklı gazetenin yeni nesil e-ayaklı gazetesi durumundadır. Sosyal medya da e-ticaret sitemizin çok rahat reklamını yapabiliriz. E-Ticaret sitemizde sattığımız ürünlerin resimlerini paylaşabilir, ürünleriniz hakkında yapılan yorumları gösterebilirsiniz. Böylelikle insanların ürünlerinizi alma potansiyelini arttırabilirsiniz. Böylelikle insanlar da albeni duygusunu hızlandırabilirsiniz.

İnsanların sosyal ağlarda çok fazla hareket halinde olmasını sizin ilgi çekecek paylaşımlarınızın başkaları tarafından kendi çevresi ile paylaşması onlarında kendi çevresi ile paylaşması şeklinde zincirleme bir paylaşım sağlamış olursunuz. Böylece zincirleme bir reklamın içinde olmuş olursunuz.

Sosyal ağlarda aktif olmaya, paylaşımlarınızın ilgili çekici veya fayda sağlayıcı olmasına önem göstermelisiniz.

Sosyal hesaplarınız da aktif olup takipçileriniz ile iletişim de bulunmaya önem vermelisiniz.

Bir e-ticaret sitesi için sosyal medya reklam potansiyeli ve kurumsal imaj ve müşteriye güven duygusu yaratmak için çok önemlidir.Siz de e-ticaret sitesi açmak istiyorsanız Neticaret firması ile görüşebilirsiniz. Google da neticaret derseniz ulaşabilirsiniz.

 


 

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..