Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '18

 
Kategori
Öykü
 

Ejderha ve Keskin Kılıç!

Ejderha ve Keskin Kılıç!
 

İçerisindeki alevli ruh, bir ele geçirişi kolay ve güçlü kılıyordu.. Bedenin farklı yönlere devrilmesini, ağzın ve burnun nefessiz kalırcasına, iki büklüm bedenin kendine göre tehlikeli ve sığ bir rota çizmesine neden oluyordu.

Ey ruhu darmadağın eden keskin kılıç, fırtına ve dev bir hortumun ortasından geçen bu canlının deliren aklı. Alevli nefesi enerji dolu ejderhanın, korkunç beklentisi. Kılıcın kör sesi, bedenin delinişi.. Gecenin getirdiği, zihnin bölük pörçük anıları, ürkütücü duygular, nefesin kesilişi ve heyecanın getirdiği akılalmaz anlar..

 

Ejderhanın, yeni zaman boyutlarında gerçekleştirdiği avlar, devasa ruhların cehenneme kayışı! Korkunç ve başka bir dünyanın yeni boyutta yer alışı! Gezegenlerin sıralı yayılışı, zaman boyutlarının farkına varılışı.. O canlı yaşamıyor artık, soluğu bir süreliğine kesik. Ejderhanın heyecanlı yolculuğu, ruhların karşılaştığı bir tehlike! Bir hortum geziniyor, bir deli fırtınanın yayılışı..

 

Ey sen diyor, karmaşanın efendisi ejderha! Neyin var söyle benden başka? Ölen can yerinde, dirilişi hangi boyutta, hangi an'da. Farklı ve yeni bir düzlemde ve yaşamda!

 

selin428@yahoo.com.tr

 

 
Toplam blog
: 155
: 175
Kayıt tarihi
: 02.03.12
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bö..