Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '14

 
Kategori
Güncel
 

Elbet güneş de doğacak!

Elbet güneş de doğacak!
 

Merhaba sevgili halkım, açığım-kapalım, zenginim-fakirim, her türlü millettenim, merhaba...

Bu ülkeye yapılan binbir çeşit oyunlar ve başımıza gelen onca iktidarın 70 küsur yıldır, bilerek veya bilmeyerek emperyalizme ettiği hizmetler sonucu resmen tıkandık! Yolun sonundayız. Başka çaremiz yok amip gibi bölüneceğiz. Bunun olması için bize dayatılan "arap baharı"na direnmek imkansız hale geldi. Önceden hepimiz müslümanız, hepimiz Türk'üz diyebiliyorken şimdi bu konularda hatta bayrak konusunda bile üçe beşe ayrıldık. Üzerimizde çok büyük oyunlar oynanmış. Ve bir bir devreye sokuluyor. Buna oyuncak olanlarınsa para ve egodan gözü dönmüş! Asla anlamıyacaklar. Kimseye düşman olmayın. Zaten istenen bu!

Bütün enerjinizi bunları sağlayan şer odağının kaynağına yöneltin! Nasıl diyeceksiniz? Şöyle ki; "bizi ele geçirmiş bu şer odakları tarumar olsun! Yedi ceddi yeryüzünden sonsuzca silinsin, bize yaptıkları tüm oyunlar ellerinde patlasın.

Herşey birden doğruya güzele çevrilsin!" diye olumlama yapalım. Hep birlikte. Bu yazıyı istediğiniz kadar çoğaltıp paylaşabilirsiniz.

Ama lütfen listemdeki herkes bunu paylaşsın. HERŞEY DAHA GÜZEL OLSUN; EMPERYALİZM VE ONUN KÖTÜ OYUNLARI EBEDİYETE KADAR YOK OLSUN DİLEKLERİMLE

SEVGİLER, CANLAR, BU ÜLKENİN GÜZEL İNSANLARI

 
Toplam blog
: 171
: 522
Kayıt tarihi
: 18.12.10
 
 

Üniversite mezunuyum. Dekoratörüm. Yazmayı çok seviyorum. 200 kadar şiirim var. Sinema ve tiyatro..