Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

"En büyük kabadayılık efendiliktir" felsefesi ve ilkeleriyle sürdürdüğüm hayatıma, muhasebe mesleğini icra ederek devam etmekteyim. Kişilik olarak mütevazı bir yapıya sahip olduğumu söylerler ve bende kendimi bu söylemlerin hepsini haklı çıkartacak şekilde hareket etmekle mükellef bulmaktayım. Futbol hayatımın ayrı bir parças..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İnebolu’daki İstanbul: Evrenye

Gerçekten bravo, çok güzel yazmış, çok güzel yorumlamışsınız, sizi tebrik ederim. Özellikle' de kendim bir KASTAMONU' lu olarak sizin bu anlatımınızdan dolayı size teşekkürlerimi sunmak isterim. Fakat takıldığım bir nokta var, çok güzel yazmışsınız inebolu-evrenye diye, fakat benmi eksik okudum bilmiyorum ama bir tane KASTAMONU kelimesi geçmemekte yazınızda. Bunu bilerek mi yazmadınız acaba, doğrusu çok merak ettim. Ben niye burasına takıldığıma gelince, sakın yanlış anlamayın (diyebilirsinizki, kendisi KASTAMONU' lu ya ondan öyle istiyor) bunu sormamın nedeni şu, herkes inebolu yada evrenye' nin neresi olduğunu, nereye bağlı olduğunu bilmeyebilir, tek amacım bu sıkıntıları gidermektir. Yinede herşey için teşekkür ederiz. Ama inanın bana bir kere bile olsa KASTAMONU kelimesi geçmediği için çok şaşırdım. Saygılarımla,

12 Ağustos 2008 09:16
Ankara'nın taşına gözlerimin yaşına bak hele.

Bence yapmış olduğunuz yorumda sonuna kadar haklısınız. Fakat ben hiç kimsenin belkide dikkat etmediği bir konuya değineceğim. Kaleci Serdar!.. Evet bugüne kadar kalesini başarı ile korumuş bir insan. Ankara maçında da belli zamanlarda başarılı idi. Fakat herkes dikkat ettimi bilmiyorum, özellikle yan toplarda çok zaafı vardı. Hiç bir yan topa çıkmadı diye hatırlıyorum. Ayrıca maçın hakeminede bir iki laf etmek istiyorum. Yanlız lütfen yanlış anlaşılmasın Fenerbahçemizin berabere kalışına bir kılıf değildir bu yazacaklarım. Hakem o kadar çok ofsayt pozisyonunu harcadı ki, gerçekten üzücü. En önemlisi ise; maçın sonlarına doğru Uğur Boral' ın kezman'a verdiği top. Kezman dikkat ettiğim kadarıyla bizim sahadan atağa kalktı, yani ofsaytla alakası yok. Ama ofsayt verildi ve pozisyon kesildi. En azından ben öyle gördüm. Neyse öyle veya böyle, sonuçta Fenerbahçemiz altın değerindeki 2 puanı Ankarada bıraktı ve artık bundan sonraki maçlarının hiç birini kaybetmeden almak zorunda.

14 Nisan 2008 14:01
İzmirliyim

İnşallah bir gün bende İzmir' e gelip anlatmış olduğunuz bu güzellikleri yaşamak isterim. Daha önce Muğla Bodrum' a gittim. Ama İzmir' e gelmek hiç nasip olmamıştı. Bakalım belki de bu sene nasip olur. Sevgiyle kalın.

04 Şubat 2008 17:27
 
Toplam blog
: 12
: 922
Kayıt tarihi
: 31.01.08