Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '09

 
Kategori
Güncel
 

Erdemli'den, Muhsin Yazıcıoğlu’na vefa...

Erdemli'den, Muhsin Yazıcıoğlu’na vefa...
 

Erdemli Belediyesi,Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na büyük bir vefa örneği gösterdi.


Mersin'in Erdemli İlçe Belediyesi Belediye Meclisince alınan karara göre, yeni hastaneye daha çabuk ulaşımı sağlamak amacı ile Akdeniz mahallesinde açacağı yeni ara yola, kısa bir süre önce elim bir helikopter kazasında yaşamını yitiren merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi verildi.

Erdemli Akdeniz Mahallesinden geçen D400 karayolu ile Yavuz Sultan Selim Bulvarını birbirine bağlayacak yeni bir yol açılacak. Erdemli Belediyesi’nin yoğun çalışmaları neticesinde kısa bir sürede bitirilen yeni yolun 15 metre genişliğinde ve bir kilometre uzunluğunda olduğu bildirildi. Bu yolu, yeni yapılacak hastaneye ulaşımı daha çabuk ve kolay hale getirmek için açacaklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, merhum Yazıcıoğlu’nun ismini, bu cadde ile yaşatmanın önemli olduğuna değindi. Erdemli’de bir çok yol açma ve yenileme çalışmaları yaptıklarını dile getiren Mükerrem Tollu, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Erdemli’ de en çok muzdarip olunan konulardan bir tanesi de yollar idi. Beş ay öncesine kadar, Erdemli’ nin istisnasız bütün yolları delik deşikti. Adeta köstebek yuvasını andıran bu yolların, Erdemli’ nin kaderi olamayacağını beyan ettik her ortamda. Allah’a şükürler olsun ki; şu an Erdemlimizin bütün yol sorunlarını çözüyoruz. En kenar mahallerine dahi hizmeti götüreceğiz ve sağlam yollara kavuşturacağız. Önümüzdeki günlerde açacağımız yola merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini vereceğiz. Böylelikle ismini yaşatmış ve kendisine vefa borcumuzu ödemiş olacağız. Daha öncede ifade etmiş olduğum gibi; bu yol, Yeni hastaneye acil bir durumda en kısa sürede gidilebilmesi için, ihtiyaca cevaben açılacak bir yoldur. Erdemli’mize hayırlı uğurlu olsun.”

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..