Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '18

 
Kategori
Dünya
 

Erdoğan Amerika ile Bağları Koparırsa..

Erdoğan Amerika ile Bağları Koparırsa..
 

Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli yardımcı oyuncu olarak görev yapmaktayken bir tiyatro oyununda oyunun durumuna göre yönetmen tarafından birden fazla rol verilebiliyordu bir başka sahnede oynamak için kostüm değiştirilerek. Yani birinci sahnede bir sümüklü adamı canlandırırken diğer sahnede ayrı bir kostüm ile bir fabrika müdürü'nün korumasını canlandırabiliyorduk.

Suriye konusunda Putin de iki rol'ü birden üstleniyor!

Bir kaç ay önce Esat Rusya'ya giderek Putin ile görüşme sonrasında Putin Esat'ı teröristlerle vermiş olduğu mücadelesinden dolayı tebrik etmişti hatırlarsanız.

Zeytin dalı harekatı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya devlet başkanı Putin ile telefon görüşmesinde Putin Erdoğan'a destek sözü vererek şöyle söylemiş; "Zeytin dalı harekatı terörle mücadele konusunda işbirliği ve eşgüdüm içinde birlikte hareket etmeyi sürdüreceğiz"..

Ne oldu şimdi?

Putin resmen ikili oynamıyor mu?..

Yönetmen gerekli bulsa Putin'e üç hatta beş rol birden verecek bu oyunda..

Evet bir tiyatro oyunu oynanmaktadır küresel dünya ticaretinde!..

Suriye, daha doğrusu Ortadoğu+Rusya+Amerika üçgeninde büyük oyunlar oynanmakta olduğunu görmezden gelmek ahmaklık olur diye düşünmekteyim.

Amerika ile Rusya'nın birlikte oluşturmuş oldukları terör örgütlerine zanan zaman birbirleriyle rollerini takas ederek bazan Rusya terör örgütlerine destek veermekte bazan Amerika destek vermekte. Üstelik Amerika hepimizin bildiği gibi YPG'ye herkesin gözü önünde TIR'lar dolusu silah yardımında bulunmuştur. Ve ilginç olan taraf güya müttefikimiz konumunda olan Amerika'nın bu terör örgütüne silah yardımı yapması ve bizim de bu terör örgütü ile savaş halinde olmamız'dır.

Nedrede Müttefiklik?

'Eey Amerika' diye esip gürleyen Erdoğan Amerika ile bağlarını koparmaya çalışsın, inanınız Ardeşen'de bulunan adeta aşiret gibi Kibaroğlu sülalesinin AKP'ye oy vermesi için kapı kapı dolaşarak ikna edip başta ben olmak üzere sandık başına gideceğiz. 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..