Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Erkekler aptal kadın sever

Erkekler aptal kadın sever
 

Erkekler Akıllı kadın severlermiş, külliyen yalan. Bence erkekler aptal severim demeyi kendilerine yediremediklerinden bu yalanı sıkça söylüyorlar.

Şöyle bir çevremize baktığımızda, ne kadar basit , kafası az çalışan, pasaklı hatta fiziksel olarakta ortanın altında, kısaca vasıfsız kadın varsa hepsinin birlikte oldukları sevgilileri ve kocaları tarafından el üstünde tutuldukları, sarılıp sarmalandıkları, bir dediklerinin iki edilmediği, ellerinin sıcak sudan, soğuk suya sokulmadan hep ılık suda tutulduğunu görmüşüzdür.

Bu kadınlar hiç yalnız kalmazlar. En önemli vasıfları şirret olmaları, deliler gibi para harcama konusunda doktora tezi hazırlayabilecek kadar deneyimli olmalarıdır. Ellerinden hiçbir iş gelmez. Hep bir erkeğe muhtaç durumda yaşamak , onları yaşamlarını sürdürmek için tek çıkar yol olarak görmek, vazgeçilmez felsefeleridir.Genel kültürleri ise, hangi mağazada ne satıldığı gibi konuların dışına pek çıkmaz.Genelliklede pasaklı ve pis olurlar.Çoğu kez haftada 3 kez eve kadın geldiği halde evin içi hala karnakarışık ve kirli olanları çoğunlukdadır.

Akıllı kadınlara gelince, onlar standartları ne olursa olsun kendi çabalarıyla hayatı göğüsleyebilenlerdir.Birlikte oldukları erkekleri mutluluklarından sorumlu kişiler olarak görmezler. Onlar, önce kendileriyle barışıktır. İç dünyalarının yeterliliği kendilerine doyum veriyorsa, o erkeğin de bu doyumlu dünyaya güzel bir katkısı olduğunu düşünürler.İş yaşamlarında başarılı oldukları kadar evlerinde çocuklarıyla ve sosyal yaşamlarında da hep iyiyi yaratmaya çalışırlar.Hayatın bir sömürü değil bir paylaşım olduğunu iyi bilirler.

Sosyal birikimleri, uğraşları, kaliteli bir zemine oturmuştur.Ruhları basit değildir.

İnsanlar zannederlerki bu akıllı kadınlar, bu hoş ve güzel özelliklerinden ötürü hep takdir edilir ve mutluluğu diğer tür kadınlardan daha fazla yaşar.Çünkü mutluluğu hak edecek özelliklere sahiptirler onlar.Bunca özelliğe karşın neden yalnız oldukları sıkça sorulur onlara.

Ama durum hiç de öyle değildir. Genellikle ve hatta büyük bir çoğunlukla bu tür kadınlar hep yalnızdır, yada yalnızlığı seçmişlerdir. Çünkü basit ve vasıfsız kadınların bir erkeğe muhtaç yaşama parazitliği, sosyal seviyesi ne olursa olsun erkeklerin hoşuna giden bir durumdur. Kafası az çalışsın, ruhu basit olsun, şirret , pasaklı, dünyada olan biten her şeye karşı duyarsız olsun ama ona yani erkeğe muhtaç yaşasın .Bu yüzdendir ki bu alt türden kadınlar hiçbir zaman sevgilisiz kalmazlar ve el üstünde tutulurlar.

Akıllı kadını taşıyabilmek zordur. Onun sahip olduğu yetenek ve güzelliklere değer vermek her erkeğin harcı değildir. Erkekler, genelde takdir etmek zorunda kalmadıkları kadınları tercih ederler.Yanlarında kendilerinin daha üstün olduklarını hisseden vasıfsız ve akılsız kadınlar, onları yormaz.Taşınması kolaydır. Tıpkı markete gittiğimizde taşımak için tecih edilen 2 poşet gibi . Birisi güzel yiyeceklerle dolu ve ağır, diğeri abur cubur ama yine karın doyuracak yemeklerle dou ama hafif. Yol uzun ve paketler elde taşınacak.İkiside karın doyurur ama yolda yürürken yorulmamak için kaç kişi ağırı taşımayı tercih eder sizce?

Elbetteki farklı olanlarda vardır ama çoğunlukla erkekler aptal kadın severler.Hatta akıllı kadın sevdiklerini iddia edenler en aptalını tercih ederler. İnanmıyormusunuz ? çevrenize bir bakın...

 
Toplam blog
: 34
: 1734
Kayıt tarihi
: 15.05.07
 
 

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Antropoloji bölümü mezunuyum. Farklı sektörle..