Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '08

 
Kategori
Mizah
 

Erkekler kadına neden koşarlar?

Erkekler kadına neden koşarlar?
 

On puanlık uzmanlık sorusu. İlginçtir ama doğrudur.

Erkekler hep kadınlara koşarlar.

Peki neden?

Limbik sistemleri devamlı aktif olduğu içindir koşarlar.

İyi de hanımları dururken başkalarına bakarlar, başkalarına koşarlar, anlamak zordur bu durumdaki erkekleri. Başka kadına gitmek, “evde ekmek varken, fırından ekmek çalmaya benzer” ama bunu yaparlar erkekler ve de yanlış olduğunu bile bile yapmaktan da kendilerini alıkoyamazlar. Alıkoyamazlar çünkü “cinsel arzunun ateşi' içlerinde hiçbir zaman sönmez. Dedik ya limbik sistemleri hep aktifdir. Çoğu zaman başlarının belaya girmesi, hep bundan dolayıdır.

Aslında bu durum iyi midir?

Değildir. Bu kadar aktivasyon erkekleri cinsel yönden aciz duruma düşürüyor. Bir bakıyorsunuz erkek bir eşinin ya da sevdiği bayanın elinde oyuncak oluyor, bir dediğini iki etmiyor, o ne derse yapıyor, ne isterse alıyor. Acizlik işte erkek olan adamı bu hallere düşürüyor.

Ama artık devir değişti. Kadınlar cinsellik konusunda bilinçlendiler. Eski çamlar bardak oldu. Mertlik de bozuldu. Cinselliğin önemli olmasıyla da, eski zamanlarda bir kadında “huy güzelliğini” arayan erkekler, şimdilerde “kadında cinselliğe” bakıyorlar. Bundan dolayı evini, 20 yıllık eşini evlilik çağına gelmiş kız, erkek çocuğunu bırakarak mutluluğu başka yerlerde başka diyarlarda arıyorlar.

Rus bayanların Karadeniz sahilini istila etmesiyle, erkeklerin kafası daha da karıştı. Sonra da “Oy Nataşa Nataşa, attın beni ataşa” diye şarkı söylemeye başladılar. Ne yuvalar yıkıldı, ne ocaklar söndü. Erkekler, yaşı 40’ı geçmiş 15-20 yıllık eşini bırakarak, başka daha genç bir kadına koştular. Koşmaktan hiç bıkmadılar.

Zaten bu devirde erkekler de bir değişik oldular. Bence bunun da bir sebebi kadının çevresine yaydığı cinsel ateştir. Üzülerek belirtmek istiyorum ki, kadının yaydığı bu cinsel ateş erkekleri “ilkesiz adam” yaptı, çıktı. Böylelikle “bir ilke adamı” olamayan erkekler de şeşi beş görmeye başladılar. Ne yaptıklarını anlamaz oldular.

Sonuç mu?

Sonuç ortada.

Erkekler hep bir kadına doğru koştular. Onlar koştukça nice yuvalar yıkıldı.

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..