Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '08

 
Kategori
Hayvanlar Alemi
 

Erkekler ne işe yarar?

Erkekler ne işe yarar?
 

35 milyon yıldır dünyada yaşayan arılarla insanlar arasında öyle benzerlikler var ki. Arılar topluğunda kraliçe arı, işçi arı ve erkek arılar vardır.
Kraliçe arı , adı üstünde dişi.

Saçını bile taramaz kraliçe, onun tek görevi yumurtlamak. Kraliçenin temizliği, bakımı, beslenmesi, kovanın temizliği, bakımı, tamiri, yavrulara hemşirelik yapmak, polen toplamak, yeni kaynaklar araştırmak, bal ve balmumu üretmek... Bir kovanda akla gelebilecek her işten işçi arılar sorumlu. Ve sıkı durun tüm bu işleri yapan arılar dişi.

Erkekler mi? Onların da tek işi kraliçeyi döllemek.Ohhh kadınlar çalışsın, erkekler sevişsin;erkekler için ne şahane bir hayat değil mi?
Erkekler, işçi arılara göre sayıca çok az.Bir iğneleri bile yok.Kovan içindeki kararlarda hiç dikkate alınmıyorlar. Tüm kararları, kraliçenin kim olacağı kararını bile işçi arılar, yani dişiler veriyor.

Erkekler, yazıııkkkkk, sadece DAMIZLIK.Ve işleri bittiğinde, yani sonbaharda işçi arılar tarafından kovandan kovuluyor ve ölüme terkediliyorlar.
Arılar huzuru ve refahı dişi bir toplumda bulmuşlar.Onlara anaerkil bile denilemez.
Bir iğnesi bile olmayan , hiçbir halttan anlamayan, üreme için kullanılıp sonra defedilen birkaç erkeğin dışında , erkeklerle hiç işleri yok, dişi bir topluluk onlar.
İnsanlarda da erkek cinsinin sonunun yaklaştığı söylenir.Kıyamet alametinde de belirtildiği üzere 40 kadına 1 erkek düşecekmiş.Şunun şurasında ne kaldı? 125 bin yıl.
 
Toplam blog
: 57
: 2828
Kayıt tarihi
: 17.07.07
 
 

17 yıldır uluslararası firmalarda yöneticilik yaptım. Bunun yanında şirketlere satış, yöneticilik, k..